Opinie kursantów:

Od 20 lutego 2013 należymy do programu „zaufane opinie” serwisu superprawojazdy.pl gdzie by potwierdzić wypowiedź na temat naszej firmy trzeba też udowodnić swoją tożsamość za pomocą facebooka lub sms. Wszystkich byłych jak i przyszłych kursantów zapraszamy do tej formy opiniowania na temat naszej szkoły klikając w przycisk poniżej. Prosimy także o pozostawienie opinii na Facebooku
Napisz opinię
Ola D
29 Maj 2017 o 10:25
wlaśnie dziś zdalam prawko za 1 razem. Wszystko dzieki Grześkowi super podejscie a przedewszystkim najleprza szkola jazdy .Bardzo dobrze uczy i tlumaczy co dalo wynik egzaminu dziekuje
Mateusz
21 Kwiecień 2017 o 18:27
Serdecznie wszystkim polecam! OSK Mobilek gwarantuje profesjonalizm, rzetelność, miłą atmosferę i chęć pomocy kursantom. Szczególna pochwała dla Justyny za poświęcenie, zaangażowanie, życzliwość, cierpliwość i cenne rady. Egzaminy zdane za pierwszym razem.
Ewa
10 Marzec 2017 o 13:59
Świetna atmosfera, bardzo dobrze wytłumaczony każdy błąd, który się popełniło, idealnie wyjaśnione wszelkie wątpliwości, na każde pytanie treściwa odpowiedź. Jeździłam z panią Justyną - najwspanialsza instruktorka, lepszej nie mogłam sobie wyobrazić, pomaga zapanować nad sobą w stresujących sytuacjach podczas jazd i nabrać pewności siebie za kierownicą!
Michał B.
09 Marzec 2017 o 12:23
Gorąco polecam ten Ośrodek Szkolenia Kierowców! Wykłady teoretyczne z panem Grzegorzem rewelacyjne, dobra atmosfera, wszystko wytłumaczone na piątkę z plusem, a nawet szóstkę! Nauka praktyczna, również z panem Grzegorzem, to majstersztyk. Dzięki niemu nauczyłem się prowadzić samochód w taki sposób, by nie powodować zagrożenia w ruchu drogowym, a także prawidłowo, wg zasad ruchu drogowego, poruszać się po naszych drogach. Dziękuję za ogromną cierpliwość do mojej osoby, ponieważ moją bolączką było ruszanie samochodem ale dzięki dobrej atmosferze i spokojnym podejściu do sprawy, pod sam koniec już było w miarę ok. Dzięki dodatkowym godzinom jazd nabrałem pewności w jeździe i zdałem egzamin na prawo jazdy :)
Paulina :)
31 Sierpień 2016 o 11:48
Bardzo dziękuję pani Justynce i panu Grzesiowi za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i za super atmosfere na jazdach, prawo jazdy zdane za pierwszym razem teoria i praktyka w jednym dniu :) POLECAM SZKOŁĘ MOBILEK !!! :)
Patrycja
01 Lipiec 2016 o 16:27
Goraco polecam szkołę mobilek. Pan Grzegorz jest wspaniałym instruktorem. Zapanował nad moim problemem ze sprzęgłem. Jazdy prowadzone na luzie, wszystko bardzo dobrze tłumaczył na teorii i w trakcie jazd. Co najważniejsze zdane za pierwszym!!!! Dzieki właśnie szkole mobilek!
basia Chorzowa
09 Czerwiec 2016 o 20:38
Wielkie dzieki Grzesiowi i Jackowi za super przygotowanie do egzaminu za atmosfere za przyjacielskie podejscie do kursantow i wogole za cierpliwosc ktorej tym instruktorom nie brakuje Wielkie Dziek!!!!.Jak Prawo Jazdy to tylko z MOBILKIEM .POLECAM!!!!!!
Weronika Glinka
20 Styczeń 2016 o 18:44
Wszystkich przyszłych kierowców, którzy to czytają bardzo zachęcam do nauki jazdy w MOBILKU! Niesamowita atmosfera jak i fantastyczne przygotowanie do egzaminu. Pan Grzegorz to prawdziwy instruktor z powołania :D
Aleksander
12 Grudzień 2015 o 18:40
Super ośrodek! Gorąco Polecam! Teoria idealnie wytłumaczona w bardzo krótkim czasie, a praktyka Super! Instruktorzy świetni! Zwłaszcza Pani Justyna! Dziękuję za cierpliwość! Efektem nauki w tym ośrodku - PRAWO JAZDY za PIERWSZYM razem! Najlepszy ośrodek! Polecam!
Mateusz Moskal
04 Grudzień 2015 o 15:15
Świetna szkoła. Charyzmatyczni instruktorzy, świetna atmosfera, cenne rady. Nauka jazdy u Was była ogromną przyjemnością. POLECAM!
Kinga
25 Listopad 2015 o 21:54
Gorąco polecam! Super podejście do kursanta, wielkie zaangażowanie i cierpliwość ze strony instruktora :)
krzysztof Doering
20 Listopad 2015 o 17:13
Gorąco polecam - instruktorzy są świetni Pan Grześ jak i Pan Jacek dużo mnie nauczyli przez ten okres jazd i teori jak sie zachowywać na drogach dobra atmosfera można sobie pogadać podać jazdy egzamin zaliczony za 2 razem gorąca poleca bo warto iść do takiej szkoły dużo nauczą jako nowego kierowca.
Pati
16 Listopad 2015 o 11:21
Super podejście do kursanta. Ogromna cierpliwość. Zaangażowanie. Serdecznie polecam.
Adrianna Falkus
06 Lipiec 2015 o 00:12
Świetne podejście do kursantów, rzetelne nauczanie: bez stresu, dokładnie i z opanowaniem. Dzięki Panu Grzegorzowi egzamin zdany za pierwszym podejściem. Szkoła godna polecenia! ;)
Mat
01 Lipiec 2015 o 15:26
Serdecznie polecam! Świetna atmosfera na wykładach i na jazdach, instruktorzy wykazują się ogromną cierpliwością i potrafią wyłapać nawet najdrobniejsze błędy, w efekcie prawo jazdy zdane za pierwszym razem.
Dora
24 Czerwiec 2015 o 19:44
Polecam wszystkim! Przez egzaminem wykupiłam kilka dodatkowych godzin i bardzo żałowałam, że nie zrobiłam u nich całego kursu!
Sylwia
17 Czerwiec 2015 o 10:26
Gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Justynko gdyby nie ty nie zdałam by testu! Dla wszystkich Jeśli zastanawiasz się nad wyborem szkoły to podlecem Mobilka - ich zalety - uprzejmość - kompetencja - rzetelność - wyrozumiałość - bardzo dobre rady które są potrzebne aby zdać egzamin - dobre samochody - porządek w samochodach wady brak Jeszcze raz Gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sabina
09 Maj 2015 o 14:38
Gorąco polecam Mobilka:) Świetna para instruktorów Justyna i Grzesiu.Bardzo rzetelne podejście do tematu, cenne wskazówki, miła atmosfera to wszystko pomogło mi przełamać strach, nauczyć się porządnie jeździć i przede wszystkim zdać egzamin. Właściwi ludzie na właściwym miejscu, z sercem do tego co robią i dużą życzliwością do kursantów:) Ogromne podziękowania bo dzięki nim mam prawo jazdy:)
Ana
25 Luty 2015 o 19:03
Gorąco polecam "Mobilek" potrafi nie tylko dotrzeć do nas ale i przynosi szczęście.. Zdałam za pierwszym razem dziękuję "MOBILEK " ;)
Karolina
07 Styczeń 2015 o 19:37
Polecam Wszystkim "Mobilka" oraz instruktora, który zna się na rzeczy i potrafi wytłumaczyć :) korzystałam z kilku szkół , ale dopiero dzięki "Mobilkowi" zdałam prawo jazdy :)
Damian "jednoręki bandyta"
04 Styczeń 2015 o 00:10
Bardzo Polecam Prawko zdane za 1 razem indywidualne podejście do każdego kursanta super atmosfera na wykładach nie da się nudzić nauka z humorem a jazdy to po prostu bajka wszystko wytłumaczone jak się chce zdać to tylko trzeba się zapisać gdzie? do MOBILKA gorąco polecam
Ewelina
28 Listopad 2014 o 15:38
Gorąco polecam, miła atmosfera w czasie jazd i bardzo dobre przygotowanie :)
Ela
07 Listopad 2014 o 21:40
07.11.2014 - dzisiaj zaliczyłam egzamin praktyczny i to jedynie po 15 godzinach dodatkowych jazd (kurs robiłam 5 lat temu). W związku z tym chciałam serdecznie podziękować Grzegorzowi za przygotowanie mnie w tak krótkim czasie do egzaminu, za przekazanie wiedzy, której wcześniej nie posiadałam i nauczenie spokoju za kierownicą :) Oczywiście atmosfera też jest istotna, a ta była świetna. Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim OSK Mobilek
Nel
04 Listopad 2014 o 17:52
ZDANE!!! Serdecznie dziękuję za przygotowanie, przemiłą atmosferę oraz cierpliwość a wszystkim zainteresowanym zdecydowanie polecam Mobilka! Do zobaczenia na drodze :))
BEATA SOJKA
02 Październik 2014 o 15:05
Witam.Chciałabym z całego serca podziękować Justynce i Grzesiowi za nie wyobrażalną cierpliwość do mojej osoby jako kursantki.Moja przygoda z nauką jazdy zaczęła się kilanaście lat temu i po nie zdanym egzaminie zrezygnowałam i poddałam się.Zaczęłam ponowną przygodę nauki jazdy po tylu latach w szkole jazdy Mobilek. Serce jakie włożyło to małżeństwo Kaliszów w moją naukę jest nie do opisania.Cierpliwość, wsparcie mojej kochanej Justynki,bo była moją prowadzącą instruktorką było czymś jak wygrana w totolotka.To dzięki niej udało mi się w końcu wczoraj zdać egzamin z pozytywnym wynikiem.Polecam tylko i wyłącznie to szkołę jazdy wszystkim przyszłym kierowcom.Nigdy nie zapomnę rozmów i wsparcia i dobroci ich serca.Justynko życzę wam jak najwięcej kursantów wysokiej oceny zdawalności waszej szkoły i będe tęsknić za naszymi pogaduchami.POLECAM JAK NAJBARDZIEJ WAS JESTEŚCIE WIELCY.Pozdrawiam.
Moń
20 Sierpień 2014 o 16:30
W natłoku pracy takie rzeczy jak pochwalenie OSK gdzieś ulatują, więc tym razem kciuk w górę leci ode mnie. Krótko zwięźle i na temat: - praktyczny zdany za drugim razem - teoretyczny zdany za pierwszym razem (pytania po prostu trzeba powtarzać codziennie do upadłego) Większość jazd spędziłam w zabawnej atmosferze z Justyną i jej porywającym Michaelem Jacksonem :) Za każdym razem fachowe rady, w razie czego sprowadzenie z obłoków na ziemię no i oczywiście miła atmosfera i luźne pogawędki :D MOBILEK to szkoła która odpowiednio przygotowuje do egzaminu! Też sprawdzałam opinie w sieci zanim wybrałam właściwy OSK tak jak wielu którzy pewnie teraz czytają ten komentarz. Wybrałam MOBILKA i zawsze wszystkim będę go polecać!
Michał
02 Sierpień 2014 o 19:52
polecam szkołe jazdy Mobilek . Swietny instruktor , który zna sie na rzeczy .
Katarzyna Palka
07 Czerwiec 2014 o 21:47
Napiszę tylko jedno najważniejsze słowo : ZDANE, ZDANE, ZDANE:):):):) A dzięki komu, z ręką na sercu mogę napisać, że OSK MOBILEK nie ma sobie równych. Justyna i Grzegorz to nieoceniona para instruktorów, którzy przygotowują do egzaminu teoretycznego i praktycznego w miłej i bezstresowej atmosferze. P.S. Podziękowania składam Justynie za cierpliwość i wyrozumiałość do mojej "asekuracyjnej" jazdy :):):):):):):) GORĄCO POLECAM :):):):):)
Magda Ćwiertniewicz
25 Luty 2014 o 18:14
"Mobilek" to nie tylko szkoła jazdy, ale także szkoła życia. Jestem ogromnie zadowolona ze swojego wyboru, jakim było zgłoszenie się do OSK "Mobilek". Kurs prowadzony jest na wysokim poziomie, a dodatkowo nigdy nie można się nudzić. Justyna i Grzegorz to świetni ludzie. Bardzo dobrze uczą jazdy, którą można się popisać na egzaminie, a także w późniejszej jeździe. Zadowolenie gwarantowane!
Rafał
20 Luty 2014 o 18:06
Dzięki Pani Justynie i Panu Grzegorzowi egzamin był łatwą sprawą. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, co przekładało się na naukę :). Jeżeli chcecie nauczyć się jeździć, i zdać egzamin to POLECAM Mobilka :)).
Klaudia B
14 Luty 2014 o 10:56
Kto chce bezbłędnie zaliczyć egzamin ten musi trafić do MOBILKA w ręce Pana Grzegorza. Mnie wystarczyło 5godzin dodatkowych jazd a efekt: zdane z Wyróżnieniem (w innej dużej firmie źle mi poszło). Pan Grzegorz i Firma Mobilek to Profesjonalizm w każdym calu. POLECAM ich wszystkim, którzy wybierają się na kurs. Pozdrawiam i Dziękuję !!!
kilka slow...
02 Luty 2014 o 21:05
Miałam już jakiś czas temu napisać kilka slow, ale zawsze bylo, lub jest za malo czasu, coż moja rzeczywistość. W tym momencie należą się Wielkie Podziękowania dla Szkoły Jazdy "Mobilek" jako instytucji, a przede wszystkim Podziękowania dla Małżeństwa, ktore prowadzi " Mobilka" Nauka jazd była dla mnie niewymowną przyjemnością. Są to wspaniali Instruktorzy o bardzo wysokiej wiedzy merytorycznej, ktorą z lekkością przekazują podopiecznym, ksztaltując w ten sposób przyszłych kierowców, Potrafią w czasie nauki jazdy zmotywować do kreatywnego działania, lecz przede wszystkim myślenia. Instruktorów cechuje profesjonalizm, lecz przede wszystkim indywidualne podejście do kursantów, oparte merytoryczną wiedzą Bardzo Dziękuję nie tylko za to że zdałam egzamin, lecz przede wszystkim za to że to Dzięki Wam stałam się rozmażnym kierowcą
Angelika
26 Styczeń 2014 o 01:18
Uważam MOBILKA za najlepszy osk. Wspaniali instruktorzy, którzy bardzo profesjonalnie podchodzą do sprawy. Instruktor skoryguje każdy problem jest cierpliwy i doskonale motywuje. Do tego osk trafiłam przypadkiem na jazdy doszkalające, ale nigdy nie pożałuje tej decyzji, dopiero tam się okazało jak mało nauczyli mnie w osk gdzie odbyłam cały kurs, miałam problem ze zdaniem egzaminu praktycznego, ale w ciągu zaledwie 6h pani instruktor z MOBILKA nauczyła mnie tego co najważniejsze i doskonale przygotowała do egzaminu i wszystko się udało. Mało tego jest świetna atmosfera a jazda to sama przyjemność! Jestem bardzo zadowolona i jeżeli nie wiesz jaką szkołę wybrać to tylko MOBILEK!
Sławek
16 Styczeń 2014 o 16:31
Miałem podziękować uroczej pani instruktor za pomoc już w grudniu ale się nie udało, więc podziękuje przez stronę teraz: dziękuje bo 2h jazd dodatkowych bardzo mnie zmotywowało i pomogło w zdaniu. wszystkim bardzo polecam :)
Marzena:)
26 Listopad 2013 o 19:03
Dołączam się do pozytywnych komentarzy :) bardzo fajne podejście do kursantów :) pomimo mojego rozkojarzenia na drogach dzięki Justynie i Grzegorzowi zdałam za PIERWSZYM razem :) MOBILEK to szkoła którą na pewno będę polecać :) DZIĘKUJE BARDZO, pozdrawiam i do zobaczenia na drogach :)
Gabi
10 Listopad 2013 o 22:53
Po raz pierwszy ktoś pokazał mi prosty i skuteczny w 100% sposób na parkowanie równoległe, nauczył logicznego myślenia i zachowań na drodze, myślenia nie tylko o sobie, ale też o innych. Podczas nauki jazdy (z Justyną i Grzegorzem) przygotowywano mnie do egzaminu, ale też uczono życiowych zachowań, przydatnych w codziennej jeździe. Nigdy nie było problemów z umówieniem się na jazdy, koszt jazd w porównaniu do tego co można z nich wyciągnąć i nauczyć się jest na niewielki. I oczywiście atmosfera.....nie ważne jaką i ile razy zrobicie głupotę lub błąd i tak usłyszycie jedno hasło: "Po to są te jazdy, żeby potem tak nie robić". Na prawdę polecam, zobaczycie jak zabawnie jest mówić do siebie, opisując wszystko co widzicie.
Adrian Gajkowski
17 Październik 2013 o 19:31
MobiLek to naprawdę dobra szkoła jazdy! Teoria robiona szybko ale treściwie, wykłady odbywały się w bardzo miłej atmosferze a praktyka przebiegała jeszcze lepiej a to wszystko za sprawą Pani Justyny i Pana Grzegorza, którym bardzo dziękuje jeszcze raz za dobre przygotowanie do egzaminu i nauczenia mnie bezpiecznej jazdy samochodem. Teoria zdana za pierwszym razem, natomiast praktyka za drugim (pierwszy raz nie zdany z własnej nieuwagi). Polecam wszystkim tą szkołę. Pozdrawiam :)
Katarzyna Gociek
25 Wrzesień 2013 o 09:41
Nie można trafić lepiej niż do MobiLka! Zajęcia teoretyczne treściwe i w super atmosferze i w tak samo świetnej atmosferze odbywają się jazdy. Jestem pewna, że Grzesiu i Justynka nauczą dobrze jeździć nawet najbardziej nieogarniętą osobę! O pozytywnej atmosferze w MobiLku mogłabym doktorat napisać, ale pokrótce: tak świetnie przy nauce to się dawno nie bawiłam. Szalona L-ka (w pozytywnym słowa znaczeniu)! Nie ma słuszniejszego O.S.K. niż MobiLek! Egzamin zdany za pierwszym razem. Nie mogło być inaczej!
Aneta W.
20 Wrzesień 2013 o 21:38
Szkoła godna polecenia. Pełne wiedzy wykłady na których nie brakuje humoru, szczegółów dotyczących zachowań na drodzę jak i jazdy na których katowane są wszystkie najsłabsze punkty i reszta ważnych rzeczy.Trudno wyrazić ogromna radość ze zdanego egzaminu i nieważne, że za drugim razem . Jestem WAM bardzo wdzięczna : za wskazówki , cierpliwość , atmosferę , konsekwecję i postawione wymagania .Goraco polecam Mobilka!!!
Marcin R.
03 Wrzesień 2013 o 11:20
Polecam wszystkim Mobilka,Justyna i Grzegorz to najlepsi instruktorzy jakich znam nie uczą żeby zdać egzamin tylko uczą techniki jazdy bardzo fajne wykłady w super atmosferze,z terminem jazd nie ma problemu zawsze dopasują się do kursanta,nigdy nie myślałem że będę kierowcą bo to nie moja pasja,a Oni sprawili że nim jestem.Jeszcze raz dziękuję za wszystko.Do zobaczenie na drodze też będę titał jak was zobaczę POZDRAWIAM
Maciek Chorąży
27 Sierpień 2013 o 15:06
O.S.K. Mobilek, to szkoła naprawdę godna polecenia. Nawyki do dobrej jazdy są uczone od rozpoczęcia kursu, teoria wykładana jest w praktyczny sposób, co powoduje lepszą naukę i zachowanie podczas jazdy. Pani Justyna i Pan Grzesiek są naprawdę dobrze wykwalifikowanymi instruktorami, którzy z pasją poświęcają nam czas, by nauczyć nas dobrej jazdy. A atmosfera podczas kursu... nie do opisania, to trzeba po prostu przeżyć. Także z całego serca mogę polecić tą szkołę. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam!!!
Karina
13 Sierpień 2013 o 22:32
Dziękuję bardzo Justynce i Grzesiowi za przygotowanie mnie do egzaminu oraz , a co najważniejsze do bezpiecznego poruszania się i myślenia na drodze.Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem .Do zobaczenia na drodze i zgodnie z obietnicą jak zobaczę MOBILKA to za trąbie
Joanna K.
31 Lipiec 2013 o 11:04
Dzisiaj odbieram prawo jazdy :) już niedługo stanę się bardziej mobilna co znacznie ułatwi mi życie :) nie byłoby to możliwe bez Mobilka. Dziękuję Wam bardzo za ogrom przekazanej mi wiedzy - zarówno teoretycznej jak i praktycznej, za wszystkie cenne uwagi, rady a także miłą, przyjazną atmosferę, zaangażowanie, wyrozumiałość, cierpliwość i wsparcie duchowe ;) zaś wszystkim poszukującym solidnej, rzetelnej szkoły jazdy, także tym wyjątkowo zestresowanym, wątpiącym w swoje możliwości i umiejętności bardzo polecam Mobilka :) Justyna i Grzegorz - pozdrawiam :)
Laura Fabian
30 Lipiec 2013 o 10:15
zdecydowanie polecam, praktyka za pierwszym razem, mysle ze pan Grzegorz i pani Justyna przygotowują kursanta na każda sytuacje na drodze, zawsze miła atmosfera, indywidualne podejście, na egzaminie nie trafiła mi sie żadna ulica na której jeszcze nie byłam, wszystko dopracowane zarówno pod egzamin jak i pod przyszłego kierowcę!
Lukasz Mucha
24 Lipiec 2013 o 20:01
Szkoła genialna! Na wykładach panuje miła, serdeczna atmosfera. Instruktorzy z chęcią odpowiadają na wszystkie pytania. Jazda z nimi to czysta przyjemność. Żadnych wrzasków i krzyków. Potrafią zrezygnować z wolnego czasu, umówić się na jazdy byle by tylko kursant czuł się pewnie na egzaminie;)
Wioleta K.
23 Lipiec 2013 o 21:23
Dołączam się do pozytywnych komentarzy na temat tego ośrodka szkoleniowego. Zdałam za drugim razem i godziny wyjeżdżone z Panem Grzegorzem tuż przed egzaminem dały mi naprawdę dużo... cenne wskazówki przydały się! Również polecam Mobilka:)
Pati
22 Lipiec 2013 o 20:15
Dzięki za super szybki kurs. Wszystko było super sprawnie. Za tydzień mam egzamin. Trzymajcie kciuki
Natalia Borzyk
11 Lipiec 2013 o 13:21
Ogromnie polecam Mobilka! I pan Grzegorz, i pani Justyna dają świetne rady, skupiają się na tym co najważniejsze - wystarczy parę jazd i wszystko jest jasne. Dzisiaj zdałam, dziękuję bardzo i jak najbardziej polecam!
Przemek Okrzesik
02 Lipiec 2013 o 15:57
Polecam tą szkołę każdemu kto chce dobrze nauczyć się jeździć, a także w miarę łatwo zdać egzamin. Teoria prowadzona jest w luźny sposób, a zarazem skutecznie i w fajnej atmosferze. Jazdy odbywają się zupełnie bezstresowo i przyjemnie. Instruktorzy udzielają wiele cennych wskazówek i pokazują trasy pod kątem egzaminu, co jest bardzo przydatne :) Ja egzamin zdałem za pierwszym razem, także szkoła jest bardzo skuteczna i godna polecenia. :)
Marcin Barczyk
10 Czerwiec 2013 o 20:00
Nauka jazdy w tej szkole była czystą przyjemnością. Zarówno Pani Justyna jak i Pan Grzesiek to świetni bardzo dobrze wykwalifikowani instruktorzy, którzy nie tylko uczą nas zachowania na drodze, ale również przewidywania sytuacji drogowych. Zwracają uwagę na każdy szczegół i detal co w końcowym rozrachunku bardzo pomaga. Nawet najprostsze manewry są dokładnie i tłumaczone nie ma żadnych niejasności. Jazdy odbywały się w wyznaczonych godzinach nigdy nie zdarzało się tak że musiałem dopasowywać swój dzień do ich terminów zawsze to oni wybierali elastyczne godziny, które były dla mnie odpowiednie. Umówione jazdy nie były przekładane co zdarza się w wielu szkołach jazdy w Tychach, za to wielki plus zawsze byli na czas. Podczas samej nauki panowała przyjemna atmosfera, kurs przebieg bezstresowo. Grzesiek i Justyna to ludzie którzy kochają to co robią i przede wszystkim wiedzą jak przekazywać zdobytą wiedzę przyszłym kierowcom. Teoria i praktyka za pierwszym podejściem. Zdecydowanie Polecam !
Magdalena Pryszcz
06 Czerwiec 2013 o 13:20
Wreszcie się udało! Jestem kierowcą, dzięki Grzegorzowi, któremu chciałam bardzo podziękować za cierpliwość i naukę jazdy po łuku "bez liczenia pachołków". Trafiłam do OSK Mobilek zbyt późno, bo wybierając poprzednią szkołę jazdy, każdy mój egzamin kończył się niepowodzeniem. Dzięki profesjonalizmowi, cierpliwości i sympatycznemu nastawieniu do kursanta, każda dodatkowa godzina jazd była przygodą, a ja w końcu uzyskałam pozytywny wynik egzaminu. Jeszcze raz dziękuję i myślę, że moje słowa są potwierdzeniem, że wybór Mobilka będzie najtrafniejszą decyzją! :)
Józef Bielawski
28 Maj 2013 o 11:19
Praktyka zdana za 1 razem, superowa atmosfera, bardzo dobre podejście instruktorów oraz wzorowe nauczanie o czym świadczą wyniki :) Mobilek to dobry wybór :D Polecam!
Michał Wąsik
28 Maj 2013 o 11:24
Wystarczą trzy słowa. Profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm. Miła atmosfera. Indywidualne podejście do kursanta, elastyczność instruktorów a w tym wszystkim rewelacyjne wyniki. Teoria za pierwszym razem- napisana na 100%, praktyka również zdana za pierwszym podejściem. Ze spokojnym sumieniem mogę polecić i oczywiście to robię!
Anita
23 Maj 2013 o 13:08
Miałam już za sobą kilka nieudanych egzaminów. Postanowiłam zmienić instruktora. Trafiłam do Mobilka, gdzie wykupiłam dodatkowe jazdy. Instruktor Grzegorz w skuteczny sposób poprawił moją technikę jazdy oraz wyeliminował wszystkie moje niedociągnięcia. Dzięki panu Grzegorzowi zdałam egzamin państwowy. Gorąco polecam z Grzegorzem na pewno zdacie!
Dawid Bojarski
09 Maj 2013 o 00:44
Fajna atmosfera, elastyczni i bardzo dobrzy instruktorzy, pełen profesjonalizm POLECAM!
Dominika Szymon
29 Kwiecień 2013 o 13:27
Bardzo polecam Mobilka:) Grzegorz to naprawdę cierpliwy i bardzo dobry instruktor, który nauczył mnie, że samochodu wcale nie trzeba się bać. W przystępny i skuteczny sposób objaśnił i poprawił moją technikę jazdy (kurs robiłam w innym ośrodku i miałam wiele niedociągnięć). 26.04 br. udało mi się zdać egzamin państwowy. W trakcie egzaminu pamiętałam o wszystkich radach Grzegorza tzn: do końca skupić się na jeździe, być opanowanym, myśleć na drodze i wierzyć, ze się zda. Pozdrawiam serdecznie
TomekKo
28 Marzec 2013 o 20:39
Po 10 latach jeżdżenia straciłem prawo jazdy za punkty i musiałem zdawać znowu. Gdyby ktoś wybierał się na egzamin bez dodatkowych jazd eLką, to stawiam skrzynkę wódki, że nie zda ;) Jeździłem 4h po Tychach i jestem w 100% przekonany, że bez jazd z Grzegorzem nie zdałbym. Także polecam kursantom oraz piratom ;) Pozdro !
Sylwia Czekała
25 Marzec 2013 o 10:54
Jak najbardziej polecam szkołe MOBILEK. Instruktor Grzegorz to człowiek o niesamowitej cierpliwości. Załuję ze nie trafiłam do nich wcześniej. PO 2 niezdanych egzaminach postanowilam zmienic szkole i trafilam do MOBILKA, wykupiłam 12 godz i po ich zakończeniu wiedziałam duzo wiecej niz po calym kursie w poprzedniej szkole. Na jazdach nie było nerwowej atmosfery, zawsze miło i ze spokojem, nawet gdy robilam błedy, Grzegorz potrafił spokojnie mi to wytłumaczyc i co najważniejsze sprawił że nie boję się usiąść za kierownicą:) Do 3 egzaminu podeszłam ze spokojem i UDAŁO SIĘ. Wszystkie drogi na egzaminie znałam z jazd z Grzegorzem. Naprawde szczerze polecam MOBILKA,
Kinga
23 Marzec 2013 o 13:08
Oczywiście polecam OSK Mobilek. Zdałam za pierwszym razem:) Fantastyczni instruktorzy, bardzo cierpliwi, a miało to dla mnie ogromne znaczenie, bo jestem w zaawansowanej ciąży. Jeszcze raz serdecznie polecam:)
Szymon So
20 Marzec 2013 o 16:05
Miałem już za sobą kilka nieudanych egzaminów i kilka szkół jazdy. W Mobilku instruktor - pan Grzegorz - jako jedyny ze znanych mi instruktorów potrafi naprawdę spokojnie uczyć jazdy. Oswaja z samochodem, uczy płynności, nie ma tutaj żadnych nerwów. Często podczas jazdy przypomina zasady ruchu drogowego, uczy zachowania w trudnych miejscach. Dobrze tłumaczy manewry, nie ma z nimi żadnego problemu na egzaminie. Bardzo dobry kontakt, żadnych problemów z ustaleniem terminów jazd. Dzisiaj, po 7 godzinach jazd, zdałem w końcu egzamin. Żadnego zaskoczenia, całą trasę znałem ze szkoleń. Szczerze polecam.
Ewa W
18 Marzec 2013 o 20:14
Cóż tu dużo mówić - Mobilek to najlepsza szkoła pod słońcem. Wykłady , jazdy , przygotowanie do egzaminu wszystko pełne profesjonalizmu. A Grzegorz i Justyna - takich instruktorów ze świecą szukać . Cierpliwi , życzliwi , mający jeden cel - wyszkolić jak najlepiej przyszłych kierowców. Jeśli udało im się to ze mną - uda się z każdym:) Egzamin zdany za trzecim razem - ale teraz już wiem że na dwóch pierwszych zjadł mnie stres - bo co jak co ale przygotowana byłam świetnie i to właśnie dzięki nim. Także każdemu - polecam tylko i wyłącznie MOBILKA !!!!!
Kamila W.
12 Marzec 2013 o 19:19
Jeśli szukacie naprawdę bardzo dobrej szkoły jazdy, która nauczy was dobrze jeździć to jedynie MOBILEK!! Uwierzcie zdacie za pierwszym razem tak jak ja :)) Super instruktorzy, którzy mają anielską cierpliwość i możesz liczyć na ich wsparcie, profesjonalizm oraz fajną atmosferę. Nie szukajcie dalej, bo szkoda czasu po prostu wybierzcie MOBILKA !!! Polecam jak najbardziej :))
Ola
08 Marzec 2013 o 17:31
Bardzo żałuję, że robiłam kurs w OSK Mobilek!!! Po pierwsze zmarnowali mi 8 godzin na placu, co naprawdę nie było potrzebne. Po drugie zapłaciłam za kurs przyspieszony, który miał trwać miesiąc, a trwał 2 miesiące. Trzeba było do nich wydzwaniać i prosić się o jazdy. Po trzecie, najważniejsze - stosunek Grzegorza i Justyny do kursantów - w trakcie nauki cały czas rozmawiali przez telefon, przez co nie mogłam się skupić i nic nie wyniosłam z ich lekcji, Dlatego musiałam dokupić, w innej szkole, ponad 20 dodatkowych godzin. Bardzo nie polecam!!!
Aneta
08 Marzec 2013 o 22:12
z czystym sumieniem mogę polecic Mobilka wszystkim którzy chcą solidnie przygotowac się do bycia dobrym kierowcą. wcześniej jeździłam z innymi instruktorami z innych szkół jazdy i kończyło sie to zawsze tak samo-czyli oblanym egzaminem.kilka godzin u Justynki I Grzesia wystarczyło aby uzupełnić braki i nauczyć sie jeździć na tyle dobrze aby wreszcie zdać egzamin:) Justynka I Grzegorz to odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, żałuję tylko jednego - że nie trafiłam na nich na początku swojej dłłłłłuuuuuuuuuugiej drogi do zdobycia upragnionego prawka - bo wiem że wtedy ta droga byłaby o wiele krótsza :)
Asia S.
06 Marzec 2013 o 20:16
Po kilku kolejnych, nieudanych podejściach do egzaminu, postanowiłam zmienić szkołę nauki jazdy i w ten sposób trafiłam do Mobilka. Dopiero tutaj naprawdę nauczyłam się jeździć! Pan Grześ uświadomił mi, jak ważne jest przewidywanie sytuacji na drodze. Ćwiczyliśmy wszystkie manewry dzięki czemu wyeliminowałam swoje dotychczasowe błędy i nauczyłam się wykonywać wszystko poprawnie. Dzięki Jego metodom do egzaminu przystępowałam bez większego stresu, ponieważ byłam pewna swoich umiejętności :) Efekt mógł być tylko jeden - nareszcie ZDAŁAM egzamin na prawo jazdy!!! Wszystkim przyszłym kursantom serdecznie polecam Mobilka. Atmosfera na jazdach fanatystyczna, wszystko cierpliwie i dokładnie jest wytłumaczone. Panu Grzesiowi chciałabym zaś baaardzo podziękować za poświęcony mi czas i cenne wskazówki. Pozdrawiam i jeszcze raz gorąco polecam!
DamianG
06 Marzec 2013 o 22:03
Instruktor extra. Z nim nauczyłem się po prostu więcej. Uczy bardzo technicznej jazdy i zna się na rzeczy. Czas przeznacza na efektywną naukę. Z nim zdałem od razu. Egzaminator pochwalił moją jazdę. Dzięki Panu Grzegorzowi do egzaminu podszedłem bez większego stresu. Bardzo polecam szkołę MOBILEK! Na prawdę warto.
Kamila Fojt
04 Marzec 2013 o 13:21
Właśnie przed chwilą otrzymałam wynik pozytywny na egzaminie. Z całą pewnością mogę stwierdzić, że zawdzięczam to panu Grzesiowi, który ma nieziemską cierpliwość i spokojnie wszystko tłumaczy. Szczerze polecam:) Pozdrawiam i dziękuję za cenne wskazówki.
Kasia Konieczna
04 Marzec 2013 o 19:42
ZDAŁAM, ZDAŁAM, ZDAŁAM!!!! To był jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu! A to dzięki Grzesiowi i Justynie!!! Wspaniali instruktorzy! Anielska cierpliwość:) Będę Was polecała wszędzie:) Egzaminator tak mnie wychwalił za jazdę, nawet pod wynikiem POZYTYWNY dopisał "z wyróżnieniem"!! :)
Joan
28 Luty 2013 o 09:54
Chciałbym poprosić administratowo tej strony o usuniecie moich wypowiedzi dlatego ,ze zostały one napisane w przyplywie emocji ktore zrodzily sie we mnie po przeczytaniu odpowiedzi Aski ,ktore dla mnie sa uwłaczające.Chciałbym przeprosić za ostre słowa.Nigdzie nie napisałam ,ze nie polecam Mobilka,zle mi sie jezdzilo z Panią Justyną byłam zestresowana i czulam sie niekonfortowo na jazdach z nią.Może tylko na mnie tak działa,mam prawo do własnych odczuć co też napisłam.Natomiast Pan.Grzesiek dla mnie jest fantastycznym instruktorem ktorego polecam każdemu!!!I nie zawahałabym się jeszcze raz wziąźć u niego lekcje.Przepraszam wszystkich za ostre słowa ktore napisałam pod wpływem emocji i Proszę o usunięcie ich z forum.Pozdrawiam.
Agnieszka B
11 Luty 2013 o 18:30
Szkoła Jazdy MOBILEK to super szkoła. Znalazłam tę stronkę na necie kiedy szukałam kolejnej Szkoły Nauki Jazdy po trzecim nie zdanym egzaminie. Po pierwszej jeździe stwierdziłam,że wreszcie znalazłam instruktora dla mnie. Pan Grzegorz dał mi wiele cennych wskazówek, których nie otrzymałam od poprzednich instruktorów. Ma anielską cierpliwość, jest spokojny i opanowany. Czepia się o szczegóły, a to jest najważniejsze, aby zdać egzamin. Dzięki niemu zdałam wreszcie egzamin. W 90% trasa, którą jeździłam na jazdach pokryła się z trasą na egzaminie. Polecam MOBILKA w 100%. Dziękuję za naukę i cenne wskazówki. Będę polecała tę szkołę i instruktora.
Joan
08 Luty 2013 o 22:04
---Usunięte na życzenie autorki--- - Admin
MADZIA:)
19 Styczeń 2013 o 21:03
To miał być mój drugi egzamin praktyczny, całość robiłam w innym ośrodku ale zdecydowałam,że tym razem chcę mieć jazdy u kogoś innego. Weszłam więc na neta i zaczęłam szukać. Trafiłam na stronę MOBILKA .Wszystkie opinie były pozytywne. Nie byłam pewna czy to może być prawdziwe, ale postanowiłam zaryzykować. I NIE ŻAŁUJĘ TEGO ANI TROCHĘ!!!! Justyna, z którą jeździłam była dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie) idealną instruktorką:) Jeździło mi się z nią doskonale, jak z żadnym innym instruktorem z poprzedniej szkoły nauki jazdy..Żałuję tylko jednego-Że wcześniej nie wiedziałam o tej szkole i o tym, że jest tam tak miła atmosfera i idealna nauka, bo od razu bym poszła do MOBILKA.. Miałam tylko 5 godzin jazd i zdałam egzamin bez żadnych problemów:):) Jestem wdzięczna za przekazaną mi wiedzę oraz cierpliwość:):) Polecam w 100% a na pewno nikt nie będzie żałował, że wybrał tą szkołę Nauki Jazdy:):)
Barbara Piegza
17 Styczeń 2013 o 22:44
Witam Serdecznie :) Mogę z Czystym Sumieniem Polecić ten ośrodek :) Wykłady ku mojemu zaskoczeniu Bardzo Ciekawe :) Miła Atmosfera i najważniejsze normalne podejście do Kursantów!!!!!!! :):) Co do jazd to Mogę Powiedzieć że nie sądziłam że kiedyś Ruszę Autem Ale Dzięki Justynce, Beatce i Grzegorzowi Opanowałam jazdę Autem Wiadomo początki nie były Doskonałe ale z spotkania na spotkanie Robiłam Postępy Wszystko Dzięki Ich ANIELSKIEJ CIERPLIWOŚCI :):) Instruktorzy dają naprawdę Cenne rady ,,Uczą nas Tak jak by sami chcieli być tak uczeni' Jeszcze Raz Wam Serdecznie Dziękuje!!!!! Szkoda ze tak szybko Ten Czas zleciał :( Ale Do zobaczenia na Drodze:):) EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!!!!!
Michał Ostrowski
04 Styczeń 2013 o 12:25
W tej szkole wystarczy słuchać uważnie zaleceń instruktorów i wdrażać je w życie, a zdanie egzaminu za pierwszym podejściem gwarantowane. DBAJĄ o kursanta i zależy im, żeby zdawać bezpiecznie egzaminy. Podejście w pełni profesjonalne bez żadnego naciągania i dziwnych historii. Pani Justyna i Pan Grzegorz wyjaśniają WSZYSTKO co trzeba wiedzieć i pilnują by nie powtarzać swoich błędów. DZIĘKUJĘ
Kasia Nyga
19 Grudzień 2012 o 12:59
Nigdy nie przypuszczałam że uda mi się zdać za pierwszym razem, ale dzięki fachowej i perfekcyjnej nauki w Mobilku było to możliwe ( dzięki czemu zrobiłam sobie miły prezent na święta ;) ) . Instruktorzy są bardzo mili, cierpliwi, tłumaczą na bieżąca popełniane błędy i jazda z Nimi to sama przyjemność. Gorąco polecam !
Przemysław Kowal
18 Grudzień 2012 o 17:50
Każdy kto pragnie zdać za pierwszym razem, tak jak ja, powinien wybrać Mobilka. Instruktorzy skupiają się tylko i wyłącznie na nauce, nie ma mowy o załatwianiu prywatnych spraw podczas jazd próbnych. W początkowym okresie kursu każdy błąd jest starannie wytłumaczony przez instruktorów, nawet te, które z perspektywy doświadczonego kierowcy są błahe. Trasy są dobierane w taki sposób, aby były jak najbardziej problematyczne, przez co na egzaminie czujemy się pewnie, mnie egzaminator nie zaskoczył w ogóle :) ). W przypadku, gdy mamy problemy z wykonaniem jakiegoś manewru, zawsze można poprosić o większe szkolenie w danym zakresie przez co, nie "wałkujemy" cały czas manewrów, które umiemy, ale te które sprawiają nam trudność. W początkowym okresie kursu moje umiejętności były z pewnością poniżej średniej ( w porównaniu z pozostałymi kursantami), zdając egzamin za pierwszym podejściem, Mobilek pokazał swoje umiejętności edukacyjne. Z pewnością nie jestem pierwszą, i co najważniejsze, nie ostatnią osobą, która zda z pierwszym razem wybierając tę szkołę. Gorąco polecam!
Dorota Niemiec
12 Grudzień 2012 o 13:35
Bardzo polecam Mobilka! Zaczęło się od ciekawej teorii z Justyną- dwa weekendy w miłej atmosferze. Potem praktyka, której tak bardzo się bałam- a tu miła niespodzianka! Grzegorz to naprawdę cierpliwy i bardzo dobry instruktor, który nauczył mnie, że samochodu nie trzeba się bać:) Końcowe jazdy z Justyną sprawiły, że egzamin zdałam za pierwszym razem mimo niesprzyjających warunków pogodowych (padał śnieg!!!) :) Jeśli ktoś szuka dobrej szkoły jazdy, gdzie uczenie się jest przyjemnością, to polecam Mobilka!
iza
08 Grudzień 2012 o 16:47
Iza Dzisiaj zdałam egzamin , zatem szczęśćie i radość ogromna i to dzięki MOBILKOWI. Z całą odpowiedzialnością polecam ten ośrodek. Fachowość , profesjonalizm i co dla mnie miało bardzo duże znaczenie to ciepły klimat, miła atmosfera oraz umiejętne podejście do "moich problemów". Są bardzo elastyczni jeśli chodzi o godziny jazd. No i Pan Grzegorz , który jest całym morzem cierpliwości (nawet oceanem). Godni polecenia.
Natalia Chrząszcz
06 Grudzień 2012 o 18:44
Chociaż w Mobilku wykupiłam tylko jazdy dodatkowe przed kolejnym egzaminem, mogę w 100% polecić tę szkołę każdemu. Grześ i Justynka to instruktorzy z powołaniem uczący nie tylko, jak zdać egzamin, ale również, jak w mądry, spokojny i co najważniejsze bezpieczny sposób prowadzić samochód. Uczą myślenia na drodze i przewidywania każdej sytuacji. Potrafią wyłapać najdrobniejsze błędy i wyeliminować je. Ciepła atmosfera oraz indywidualne i cierpliwe podejście do kursanta powodują, że jazda z nimi to nie tylko nauka, ale przede wszystkim świetna zabawa. Po jazdach w Mobilku egzamin był już tylko formalnością ;) Dziękuję ;)
Monika F.
29 Listopad 2012 o 21:57
Najbardziej na świecie polecam Mobilka ! :) Świetna atmosfera zarówno na wykładach jak i jazdach. Instruktor mega cierpliwy, z poczuciem humoru oraz indywidualnym podejściem do kursanta. Elastyczne godziny jazd . Naprawdę super !
Mateusz
23 Listopad 2012 o 11:04
Polecam, dzięki nim zdałem za pierwszym podejściem. Miła i profesjonalna kadra z którą zawsze idzie się dogadać :) Polecam jeszcze raz!
Agata M.
23 Listopad 2012 o 17:49
Serdecznie polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, elastyczne godziny jazd, przydatne wskazówki i przygotowanie psychiczne ;) Przy porównaniu do innych szkół jazdy (które wypróbowałam) - ta zdecydowanie najlepsza!:)
Joanna Przybyłowicz
25 Październik 2012 o 20:45
Zasługujecie na NOBLA !!! Jeśli chodzi o moją opinie jest MEGA POZYTYWNA !!!!! Instruktorzy mają świetne podejście do każdej osoby, przede wszystkim jest to podejście indywidualne, nie ma mowy o złym samopoczuciu czy stresie w ich towarzystwie. Można liczyć na ich wsparcie co jest dużym plusem. Nauka w MOBILKU to sama przyjemność, służą radą a także swoim czasem. Zdawalność egzaminów mówi sama za siebie. Zdałam wczoraj za pierwszym razem !!!!!!!! Gdybym miała jeszcze raz się uczyć to tylko z MOBILKIEM !!!!!!! P-O-L-E-C-A-M Joanna Przybyłowicz
Magdalena Staś
24 Październik 2012 o 12:55
Świetna szkoła, rewelacyjni instruktorzy! Szczególnie bardzo dziękuję panu Grzegorzowi oraz Kasi (!) za świetne przygotowanie do egzaminu. Każdy z nich nauczył mnie czegoś innego, bardzo się cieszę, że miałam dwóch różnych instruktorów z którymi jeździło się zupełnie inaczej. Nauczyłam się nie tylko bezpiecznej jazdy po mieście, ale również poza Tychami, co wg mnie dało mi bardzo wiele. Jazda z Kasią po nieznanych drogach, poza Tychami, pomogła mi w tym, że teraz na pewno nie będę jeździć na pamięć! Kiedy poprosiłam pana Grzegorza, czy mogę wybrać się na jazdy do Katowic bez problemu się zgodził, jazdy z Kasią po tym mieście dały mi niesamowicie dużo! Cieszę się że nauczyli mnie jeździć płynnie ale i dynamicznie, bez zbędnego szarpania. Również teoria była świetnie i przede wszystkim szybko wyłożona. Zajęcia z pierwszej pomocy rewelacyjne, na pewno zapamiętam je na długo. Przynajmniej czegoś się nauczyliśmy a nie tylko "odbębniliśmy" wymagane godziny. Od egzaminatora usłyszałam że moja jazda mu się podobała, momentami nawet bardzo. Cieszę się że od razu trafiłam do takiej szkoły jazdy. Pozdrawiam :)
Weronika
15 Październik 2012 o 13:54
Witam:) bardzo polecam tą szkołę:) Atmosfera super... cała teoria tylko w 2 wekendy:) instruktorzy są bardzo sympatyczni i życzliwi, można na luzie pogadać:) a co najważniejsze świetnie uczą. Bardzo dziękuje Grzegorzowi bo dzięki niemu zdałam za pierwszym razem mimo tego że jeszcze całkiem niedawno bałam się wsiąść do samochodu:D Jeszcze raz bardzo polecam!!!!!!!
Witek
12 Październik 2012 o 08:03
Witam, przyznam że zdawanie prawa jazdy było dla mnie solą w oku od dłuższego czasu. Kurs na prawko robiłem u Chrzanowskich i jest to masówka której nikomu nie polecam. Potem było jeszcze ciekawiej bo trafiłem na faceta z Katowic który mnie obrażał i którego miałem ochotę wyrzucić z samochodu w biegu. Po długiej przerwie obdzwoniłem kilka ośrodków, zrobiłem kilka próbnych jazd z różnymi instruktorami i trafiłem na Grzegorza. Naprawdę konkretny człowiek z dużą cierpliwością, nie krzyczy, tłumaczy spokojnie i co dla mnie było ważne można było z nim się dogadać co do godzin. Przed samym egzaminem miałem też kilka jazd z Kasią - naprawdę polecam, fajnie tłumaczy i jak dla mnie klasa dziewczyna ;] Prawko zacząłem robić 7 lat temu, właśnie kupiłem samochód ,jeżdżę (sic !) i czuję się pewnie na drodze. Jeśli ktoś z Was chce wreszcie zdać prawko i nie chce żeby wisiało to nad nim jak miecz Demoklesa to proponuję Mobilek. Powodzenia ! Pozdrawiam , Witek
Szymon Jot
27 Wrzesień 2012 o 17:11
Szkoła godna polecenia, instruktorzy rozsądni i "ludzcy" :) prawko zdane za pierwszym razem :)
Klaudia LIDL ;)
20 Wrzesień 2012 o 21:18
czesc wszystkim ;) nie bardzo wiem co by tu napisac bede sie streszczac. powiem wam, ze mialam isc do calkiem innej szkoly i nie zaluje ze trafilam tutaj ! teoria zostala swietnie przekazana i to tylko w dwa weekendy. co do jazd powiem wam, ze wydawalo mi sie , ze to czarna magia i nigdy tego nie ogarne . ciezko mi bylo i bardzo sie stresowalam na poczatku ale nie bylo przed czym ;) no i chcialabym Wam polecić Kasie bo jest po prostu fantastyczna. pokazala mi jak pozbyc sie stresu. plac mialam opanowany do perfekcji. jazda po miescie czysta przyjemnosc. wypady za miasto. pokazala gdzie najczesciej popelniane sa bledy, gdzie mozna latwo podpasc na egzaminie. Grzesiek pokazal mi gdzie popelniam bledy. doszlifowal technike jazdy i oczywiscie zdalam na pierwszym razem ;) ciezko teraz o dobra szkole jazdy, ja osobiscie polecam Wam mobilka, nie pozalujecie !
Kasia U.
15 Sierpień 2012 o 15:35
Pan Grzegorz to bardzo dobry instruktor, rzetelny i ciepliwy.. Jazdy z nim to sama przyjemność.. Bardzo polecam
Piotrek
07 Sierpień 2012 o 12:51
Gorąco polecam!!!!! Jestem właśnie po egz. którego zdałem za I razem !!:D Przyjemna atmosfera, podejście do kursanta znakomite, wykłady przeprowadzone znakomicie, może troszkę długo czekałem na jazdy, ale opłaciło się, także kto chce zdać za I razem tylko do MOBILKA!!! Grzegorz znakomicie przygotuje was do egzaminu Moja ocena 10/10 Pozdrawiam Pana Grzegorza , Panią Justynę i Kasię !!! Naprawdę jest z nimi znakomita atmosfera Pozdrawiam Piotrek :)
Kartaś
07 Sierpień 2012 o 15:46
Najlepsza szkoła na świecie : ) Zarówno wykłady jak i jazdy prowadzone w znakomitej atmosferze z mnóstwem humoru, zleciały zanim w ogóle zdążyłam się do nich przyzwyczaić. Egzamin zdany za pierwszym razem, bezbłędnie zarówno w teorii jak i praktyce, więc o czymś to świadczy, polecam swoim znajomym jak i czytającym tę recenzję : D Pozdrawiam :)
Jola
16 Lipiec 2012 o 10:09
Przeczytałam poprzednie opinie kursantek i pod wszystkimi się podpisuję, gdybym trafiła od razu do Grzesia miałabym o jakieś 1000 zł więcej bo po poprzednim osk tyle mnie kosztowały dodatkowe jazdy...uczy (chce na prawdę nauczyć) w super atmosferze - jego spokój nam się udziela :)
Ela Kuźnik
12 Lipiec 2012 o 22:31
witam serdecznie dziś miałam termin egzaminu na prawo jazdy - trzecie podejście, oczywiście dwa poprzednie zakończyły się wynikiem negatywnym. Na przełomie miesiąca czerwca/lipca postanowiłam zmienić instruktora ( myśl podała mi Mama - dziękuję Mamo). przeszukując fora internetowe na temat instruktorów i ośrodków osk w przeważającej części pojawiały się pozytywne oponie o Panu Grzegorzu i jego szkole jazdy. A czemu nie spróbować; zapisałam się na jazdy. Pan Grzegorz to profesjonalista w każdym calu; uczy technik jazdy, jak bezpiecznie poruszać sie na drodze, jak radzić sobie w różnych sytuacjach na drodze; atmosfera podczas jazd to spokój i opanowanie, które powiem szczerze zostało aż do dziś do mego egzaminu - ZDAŁAM na prawo jazdy :). Potrafi czynić cuda!!! Żałuje ze na OSK Mobilek i Pana Grzegorza nie natchnęłam się wcześniej, najwidoczniej tak miało być. Dziękuję panie Grzegorzu, cenne Pana uwagi w 100 % wykorzystałam na egzaminie. wszystkim przyszłym kursantom polecam szkołę Mobilek i jazdy z panem Grzegorzem. Pozdrawiam serdecznie
Kinia
05 Lipiec 2012 o 11:25
Jestem bardzo zadowolona z Pana Grzegorza oraz Pani Marty. Zdałam za 1 razem. Nauczyli mnie bardzo technicznej, przyjemnej i przede wszystkim bezpiecznej jazdy. Zostalam nawet pochwalona przez egzaminatora za tak dobrze techniczną jazdę. Polecam bardzo !
Edyta Graboń
04 Lipiec 2012 o 17:18
Polecam wszystkim, którzy zwątpili,że można zdać i tym, którzy dopiero zaczynają. Trafiłam do Mobilka po 2 oblanych egzaminach, Grzesiu uczył od samych podstaw, pokazał jak odpowiednio ruszać, zmieniać biegi, jak jeździć, bo okazało się,że niestety braki są zbyt ogromne. Wiem jedno lepszego ośrodka nie znajdziecie. Grzesiu to ostoja cierpliwości i odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Osoba, która cieszy się sukcesami innych. Cierpliwy, nie krzyczy, w razie potrzeby wszystko rozrysuje, wytłumaczy na spokojnie, bez nerwów, przede wszystkim uczy myślenia na drodze,zwracać uwagę na znaki co jest najważniejsze. Dzięki jazdom w Mobilku wszystko nawet najtrudniejsze manewry stają się zrozumiałe i jasne. Dziękuje bardzo !
Sabina
04 Lipiec 2012 o 22:05
Ja także myślałam, że się poddam. Po pierwszym egzaminie (porażka totalna) postanowiłam dokupić kilka godzin w innym ośrodku i zobaczyć czy nadaję się na kierowcę. I tak trafiłam do Mobilka :) Jeździłam z Panem Grzegorzem, który jest Aniołem bo dokonał cudu :))))) Nauczył mnie myślenia, dynamicznej, a zarazem bezpiecznej jazdy oraz dokonywania samodzielnych wyborów. Poprawił wszystkie błędy, nic się nie ukryło ;) A przy tym wszystko w miłej atmosferze. Dziś wiem, że dużo zależy od wyboru instruktora. Czasem wystarczy dobre podejście, spokój i cierpliwość, żeby móc uwierzyć w siebie. Chciałam podziękować Panu Grzegorzowi za wszystko czego mnie nauczył, za poświęcony czas, za dobre rady i za to, że zaraził mnie radością jaką daje prowadzenie samochodu :))))) Drugi egzamin - oczywiście pozytywny :)))))))))) Gorąco polecam, naprawdę warto :))))
Paulina
03 Lipiec 2012 o 12:55
Dzięki Grześkowi zaliczyłam w końcu prawko.Po 5 razach nie zdanych postanowiłam zmienić instruktora,koleżanka poleciła mi właśnie Grześka z mobilka.Instruktor świetny wszystko Ci wytłumaczy i do tego zmusza do myślenia ,a nie jeżdżenia na pamieć jak to uczą w innych ośrodkach.Dodatkowo skupiony jest wyłącznie na kursancie,a nie przeszukiwanie stacji radiowych jak przytrafia się to innym instruktorom.Egzamin zdany i mam go z głowy.Polecam ten ośrodek wszystkim którzy zaczynają przygodę z prawkiem.
Ania Karkoszka
03 Lipiec 2012 o 19:00
Naprawdę szczerze polecam szkołę Mobilek. Grzesiu jest świetnym instruktorem, po prostu osobą na właściwym miejscu. Nie krzyczy, nie podnosi głosu, gdy trzeba potrafi wytłumaczyć niezrozumiałe kwestie kilka razy, do każdego kursanta podchodzi indywidualnie. Jazdy przebiegały w bezstresowej i miłej atmosferze. Wykłady także są prowadzone w ciekawy i rzetelny sposób. POLECAM WSZYSTKIM! Bardzo Wam dziękuję i pozdrawiam! :)
Agnieszka Drobik
28 Czerwiec 2012 o 15:09
Grześ to niewyczerpane źródło cierpliwości i ostoja spokoju :))) To człowiek który nigdy nie ma gorszego dnia!!! POLECAM WSZYSTKIM TYM KTÓRZY MYŚLĄ ŻE NIEMOŻLIWE JEST ZDANIE TEGO EGZAMINU :) Ja jestem przykładem że można i się da ;), a skrzyżowanie zwane potocznie przez kursantów "choinką" jest do ogarnięcia :)))))))) DZIĘKUJĘ GRZESIU !!! :)))))))
Marta Żołna
15 Czerwiec 2012 o 11:06
Dzięki Grzegorzowi w końcu zrobiłam łuk, bo dwukrotnie oblałam na nim.. W końcu ktoś mnie nauczył normalnie cofać a nie na jakieś pachołki jak w innych szkołach:) Wystarczyły 3 godziny jazd przed egzaminem w Mobilku i prawo jazdy zdane:) trasa egzaminacyjna też nie była niespodzianką:) dziękuję bardzo p. Grzegorzowi i p. Marcie :) Polecam wszystkim tą szkołę gorąco :)
Krzysztof Hornik
07 Czerwiec 2012 o 22:51
Miła atmosfera , bardzo dobre podejście do kursanta, instruktorzy bardzo dobrzy. Polecam.
Urszula Poloczek
01 Czerwiec 2012 o 18:35
Polecam - miła atmosfera podczas kursu i indywidualne podejście do kursantów. Instruktor zwraca uwagę na szczegóły, co bardzo pomaga na egzaminie. Naprawdę warto.
Kornelia F.
20 Maj 2012 o 22:09
Rzeczowo prowadzone przygotowanie do egzaminu praktycznego.W czasie jazdy spokojne i wyważone podawanie informacje na temat bezpiecznego prowadzenia samochodu. W jasny przystępny sposób wskazywanie poprawnej techniki prowadzenia samochodu. Szkoła MOBILEK w inny sposób niż pozostałe szkoły wypracowała sobie dla dobra kursantów technikę prowadzenia samochodu przy jeździe po łuku (placyk). Dlatego bardzo polecam jako szkołę - Firmę Mobilka, bo w ciągu paru godzin dowiedziałam się o wiele więcej o technice jazdy niż w innej szkole. Po paru godzinach jazdy z instruktorem tej firmy to pestka zdać egzamin. Serdeczne pozdrowienia dla Grzesia.
monika
19 Maj 2012 o 20:15
Witam! Zdawalam 3ci raz z rzedu, 3 godziny wykupilam u pana instruktora. Zdalam. Jestem zadowolona, duzo tlumaczy, zwraca wielka uwage na znaki, parkowanie, drogi jednokierunkowe, w zasadzie na wszystko, na co najwiecej patrza egzaminatorzy PATRZ NA ZNAKI!! Nauczyl mnie myslec podczas jazdy, nie jezdzic na pamiec-najgorsze co moze byc. POPROSTU ON CHCE NAUCZYC JEZDZIC, TAK ZEBYSMY SOBIE I INNYM KRZYWDY NIE ZROBILI. JESTEM ZADOWOLONA POLECAM.
cholernik
14 Maj 2012 o 16:09
Nie wiem jak oni to zrobili, ale z pewnością dokonali cudu. W 2 miesiące z osoby bojącej się samochodów i nie posiadającej za grosz talentu do jeżdżenia, stałam się osobą, która za pierwszym razem zdała egzamin i z niecierpliwością czeka na pierwszą samodzielną przejażdżkę. Instruktor tłumaczący wszystko aż do skutku, stawiający przede wszystkim na bezpieczeństwo jazdy i myślenie za kierownicą. Nie można zapomnieć o teorii prowadzonej w sposób lekki, łatwy i... ekspresowy. Polecam :)
anetka
12 Maj 2012 o 12:31
Chciałabym bardzo podziękować instruktorom za miłą współpracę i zdany egzamin, szczególne zaś podziękowania należą się Grzesiowi, który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały i miły dla każdego, jazdy są naprawdę bezstresowe Grzesiu zawsze wszystko tłumaczy dokładnie i powoli ,nie krzyczy a to chyba najważniejsze. Zawsze znajdzie czas dla swoich kursantów, mimo natłoku zajęć znalazł czas dla mnie bo wiedział jak bardzo jest to dla mnie ważne. Do końca interesuje się i służy kursantom poradom. Zawsze można na nim polegać. Człowiek na właściwym miejscu. Bardzo polecam. Dodam tylko że egzamin zdany za 1 razem więc to o czymś świadczy. Chciałbym również podziękować Justynce za super wykłady i świetną atmosferę a także Mirkowi za wszystkie rady i życzliwość. Mobilek najlepszy!
Dariusz Ozner
11 Maj 2012 o 13:05
OSK Mobilek Tychy to bardzo dobra szkoła jazdy. Egzamin zdany za pierwszym razem 0 błędów na teorii i 0 błędów w praktyce. Grzesiek dobrze uczy oraz zapewnia miłą atmosferę podczas każdej jazdy. Serdecznie polecam Dariusz Ozner:)
Bożena N.
03 Maj 2012 o 21:03
Miło mi raz jeszcze podziękować Grzesiowi za zdany egzamin;) Żałuję jedynie, że trafiłam do tej szkoły tak późno.Prawie dwa lata starań, 5 poprzednio oblanych egzaminów, kilku instruktorów... Cóż Grzegorz w zaledwie kilkanaście godzin zdołał nauczyć mnie bezpiecznej, dynamicznej jazdy oraz przywrócił wiarę w siebie jako przyszłego kierowcy. Polecam!
Magda S.
23 Kwiecień 2012 o 21:25
MOBILEK to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze- zero stresu. Wszystko dokładnie i w przystępny sposób wytłumaczone. Instruktorzy niezwykle cierpliwi i sympatyczni. Trasa egzaminacyjna nie była zaskoczeniem, ponieważ w czasie jazd wielokrotnie ją pokonywałam, a wskazówki dawane przez instruktorów okazały się być nieocenione podczas egzaminu. Mobilka będę polecała każdemu!!! Pozdrawiam i dziękuję za wszystko :)
Stajno Krzysiek
20 Kwiecień 2012 o 15:38
Atmosfera jazdy z Grzegorzem bardzo fajna :) Strasznie bałem się egzaminu ale egzaminator spytał się mnie jak długo jeżdżę sam samochodem, bo tak dobrze i bezstresowo przejechał jedną z najdłuższych tras w Rybniku w tak krótkim czasie. Wielkie DZIĘKI Grzegorz i Justyna :)
Agnieszka
15 Kwiecień 2012 o 17:37
Serdecznie polecam :D. Po przeniesieniu się do WORD-u w Tychach, jeździłam tylko i wyłącznie 4 godziny, a egzamin zdałam za pierwszym razem :P. Zapisując się na egzamin dostałam termin na dokładnie za tydzień. Myślałam że ciężko będzie znaleźć instruktora w tak krótkim czasie, a tu jednak bardzo pozytywne zaskoczenie, bo akurat Grzegorz miał w genialnych godzinach czas i to tuz przed egzaminem :P. Miła atmosfera, wszystko z czym miałam problem bardzo ładnie wytłumaczone, wszystkie miejsca - "egzaminowe pułapki" - pokazane, wytłumaczone i przećwiczone. Solidnie i profesjonalnie. Jedyne czego żałuję to tego, że nie poszłam tam od razu. Dziękuję i pozdrawiam bardzo gorąco :)
Asia R.
06 Kwiecień 2012 o 17:01
No to teraz Ja! Nie wiem czy komentarze i pochwały są potrzebne,ale na pewno nie zaszkodzą...Miałam tylko 3 godziny jazd z Panem Grzegorzem (w tym dwie przed samym egzaminem). To On nauczył mnie jazdy z lewą noga w spoczynku,to On pokazał mi "słynne" barierki i to dzięki Niemu w 30minut nauczyłam się robić łuk w pozycji jak dla mnie kosmicznej-czyli jazda tyłem i obserwacja tylnej szyby.Dziś jestem po egzaminie-pozytywny wynik,jednak przed samym miałam wrażenie,że już nic nie umiem-tylko dlatego,że te dwie godziny były stertą porażek z mojej strony(chodziło o eliminację błędów najczęściej popełnianych podczas egzaminu). Był płacz pod koniec jazd-miałam już dość całego cyrku związanego z prawem jazdy(przerwa 8lat-w sumie dwa kursy),ale nie było litości...za humor,dodanie wiary we własne możliwości,za optymizm a przede wszystkim za łuk(!)naprawdę WIELKIE DZIĘKUJĘ!!!! Dziś stałam się oficjalnie kierowcą ,a wystarczyły 3 godziny jazd...pewnie gdybym poszła od razu do "Mobilka" liczba egzaminów byłaby zdecydowanie mniejsza;o). Wybierajcie TYLKO MOBILKA!!!!
Olaf
31 Marzec 2012 o 18:13
Polecam OSK Mobilek, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu (zdany za pierwszym razem) instruktor wszystko swietnie tłumaczy, zwraca uwage na błędy i pokazuje jak ich uniknąć. Generalnie bardzo szybko i profesjonalnie przeprowadzony kurs. Pozdrawiam.
Agata
27 Marzec 2012 o 09:16
W Mobilku wykupiłam same jazdy, po długiej przerwie chciałam jeszcze raz spróbować uzyskać, wydawałoby się nieosiągalne dla mnie prawo jazdy i udało się!!! Już przy pierwszym podejściu :) Nareszcie nie muszę się nikogo prosić o podwózkę, ani być zdana na łaskę kapryśnej komunikacji miejskiej ;) Grzesiu, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję - za cierpliwość, miłą atmosferę i przekazaną wiedzę. Pozdrawiam.
Kasia K.
13 Marzec 2012 o 16:09
Nerwuska, perfekcjonistka, potrafiąca wpaść w rozkojarzenie w najmniej odpowiednim momencie i to za kółkiem....to ja....najgorszy rodzaj kursanta.....Hmm-dzieści lat na karku, kilkadziesiąt „wyjeżdżonych” godzin, pierwszy egzamin z wynikiem negatywnym no i ten stres....koszmarny stres....A było ich trzech- instruktorów - każdy z nich nauczył czegoś nowego, tłumaczył....ale dopiero ON – Grzegorz – spowodował, że nie wychodziłam na „jazdy” z żołądkiem zawiązanym w supeł:), jego spokój, opanowanie, zawsze dobry humor sprawiły, że i ja się uspokoiłam. Grzegorz nauczył mnie wielu nowych rzeczy, „ruszył” moją głową dosłownie i w przenośni, rozszerzył pole widzenia poza połowę przedniej szyby:), uświadomił, że patrzeć to nie to samo co widzieć, że widzieć to znaczy zbierać informacje po to, żeby właściwie reagować, przewidywać możliwe sytuacje na drodze....Grzegorz, bardzo Ci dziękuję za wszystko, za solidne podstawy do świadomej jazdy samochodem. Mam nadzieję, że jak ujarzmię swoje nerwy to kiedyś i dla mnie jazda samochodem będzie przyjemnością:) Szczerze polecam OSK Mobilek, tym „co czują bluesa” i tym co nie wierzą, że dają radę... Mnie się udało, drugie podejście do egzaminu, po jazdach dodatkowych w Mobilku, zakończyło się wynikiem pozytywnym:) Co więcej, nie wierzyłam, że kiedyś to powiem, ale brakuje mi jazdy samochodem:) I to też zasługa Mobilka, właściwi ludzie we właściwym miejscu i chce się jeździć!
Marta
13 Marzec 2012 o 22:33
Spośród wszystkich szkół nauki jazdy działających na rynku w Tychach wybrałam Mobilka. Skusiły mnie przede wszystkim pozytywne opinie zamieszczone na forum.prawojazdy.com.pl, jak również to, że wykłady prowadzone są tylko przez dwa weekendy. Teoria w dwa weekendy znacznie skraca czas kursu, a w ogóle nie ujmuje jego jakości. Wykłady były prowadzone w sposób jasny i rzeczowy, a z uwagi na fakt, że prowadziła je przemiła kobieta - Justyna :), nawet nie zauważałam jak szybko mijało te 5-6 godzin. Jeżeli chodzi o instruktora, to oczywiście jeździłam z Grzegorzem :) Myślę, że lepiej nie mogłam trafić. Jazdy miały bardzo szybko i jak tylko wracałam do domu, to nie mogłam doczekać się następnych. Grzegorz nie wprowadzał nerwowej atmosfery, zawsze był uśmiechnięty i spokojny (naprawdę prawdziwa oaza spokoju). Nauczył mnie wszystkiego co potrzebne by być dobrym kierowcą. Nauczył myślenia i przewidywania, a także radzenia sobie na drodze w trudnych warunkach. Do swojej pracy zawsze podchodził profesjonalnie. Widać, że jest właściwą osobą na właściwym miejscu, że lubi to co robi. A to się ceni. Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić każdemu OSK MOBILEK. Dziękuję Justynko i Grzesiu. Już kierowca, a nie kierujący czy kursant - Marta. Taaaak zdałam za pierwszym razem!
Magdalena
12 Marzec 2012 o 09:50
Profesjonalne podejście, cierpliwość i zwracanie uwagi na wszystko, co istotne aby nauczyć się jeździć. Grzegorz jest bardzo pozytywną osobą i świetnym instruktorem, który wkłada całe serce w swoją pracę. Zdałam za pierwszym razem!! Dziękuję Grzesiu :)
Ania
05 Marzec 2012 o 12:56
Do O.S.K. Mobilek trafiłam dzięki opiniom znalezionym na forach internetowych poświęconych kursom na prawo jazdy kat. B. Pomyślałam "zaryzykuję" i teraz z czystym sumieniem mogę tę szkołę jazdy polecić każdemu żółtodziobowi, który chce nie tylko nauczyć się jeździć, ale również podejmować odpowiednie decyzje na drodze, myśleć nad wykonywanymi manewrami., szanować samochód, a także prowadzić go z grację ;P Wykłady prowadzone przez Justynę to sama przyjemność. W prosty i przejrzysty sposób potrafi wytłumaczyć nawet najbardziej zagmatwane skrzyżowanie. Wykłady upłynęły mi w bardzo przyjemnej atmosferze i przygotowały do jazd. Jeśli chodzi o jazdy to miałam przyjemność jeździć z Grzegorzem. Heh... no prawdziwa oaza spokoju. Wszystko wytłumaczy, nawet po kilka razy. Nauczy delikatnie obchodzić się z samochodem, płynnie jeździć, a przede wszystkim myśleć i przewidywać to co może wydarzyć się na drodze. Zatem jeśli chcesz nie tylko zdać egzamin, ale również nauczyć się DOBRZE prowadzić samochód nie zwlekaj tylko dzwoń do MOBILKA i zapisz się na najbliższy kurs! Gorąco polecam! Justynko, Grzesiu bardzo dziękuję za poświęcony czas i okazaną cierpliwość. Psyt.... zdałam za pierwszym razem!!!
Marcin
24 Luty 2012 o 09:54
Nie jestem dobry w pisaniu tekstów(co widać na stronie głównej :) ). Ale dziś właśnie zdałem egzamin i jestem niezmiernie wdzięczny Grześkowi. Po tym całym czasie jaki z nim spędziłem dochodzę do wniosku, że nie minął się z powołaniem. Każdego kursanta poznaje od strony umiejętności jak i psychologicznej. Nie wiem czy wiedział ale to iż wczoraj (dzień przed egzaminem) tak mnie zamotał i wyprowadził z równowagi, że byłem święcie przekonany swojej porażki. Ale miałem cały dzień na przemyślenia i to zaowocowało sukcesem. 24 lutego zapamiętam na zawsze :) Walcie drzwiami i oknami do tego ośrodka bo naprawdę warto. (a mam porównanie bo jeździłem też dodatkowe jazdy w innych ośrodkach nauki jazdy). Dziękuje wam Grzesiek i Justyna - jestem waszym dłużnikiem :)
Ewelina Sobala
24 Luty 2012 o 15:29
Szczerze mówiąc nie wiem czy MOBILEK jest najlepszą szkołą w Tychach (chodziłam tylko do nich), ale na pewno są BARDZO BARDZO dobrzy. Tak bardzo ich polubiłam, że postanowiłam polepszyć ich statystyki – egzamin zdałam za pierwszym razem. A tak na poważnie, to uważam, że warto z nimi jeździć, ponieważ mają REWELACYJNYCH instruktorów. Z każdym z nich jeździ się bardzo dobrze, bo nie jest przy nich drętwo. Pomimo miłej atmosfery potrafią zachować profesjonalizm skupiając swoją uwagę na jeździe kursanta. Obydwaj cierpliwie powtarzają schematy wykonywanych manewrów, wyłapują wszystkie błędy jednocześnie tłumacząc ich powagę. Grzesiek do tego lubi przeanalizować każdego kursanta, żeby zrozumieć dlaczego dana osoba popełnia określone błędy (nawet mu to wychodzi ;) ). Jest również strasznie ambitny, a jego ambicją jest dobre przygotowanie kursantów do odpowiedniego zachowania się na drodze. Mirek – oaza spokoju (nawet wtedy kiedy zagląda śmierci w oczy ;) ). Chwali człowieka za byle głupotę - co pozytywnie wpływa na ludzi. Jeżeli widzi, że kursant ma świadomość popełnionego błędu, to go nie wypomina; w przypadku przeciwnym – zawsze wypomina popełnione błędy. Jeszcze raz serdeczne dzięki za poświęcony czas i za miłe wspomnienia. Pozdrowienia dla chłopaków i Justyny.
Kamil Zyczynski
24 Luty 2012 o 22:07
pisarzem nie jestem wiec nie bd się rozpisywal ,profesjonalka dobre podejscie do kursanta ,dzieki max Grzesiu ,polecam
EWA
21 Luty 2012 o 20:36
PO NIEZDANYM EGZAMINIE WYKUPIŁAM JAZDY U PANA GRZEGORZA. PO PIERWSZYCH GODZINACH JAZDY Z PANEM GRZEGORZEM OKAZAŁO SIĘ ŻE ON JEST BARDZO CIERPLIWY, UMIE D0SKONALE PRZEKAZAĆ SWOJĄ WIEDZĘ KTÓRA DO MNIE TRAFIŁA W DNIU 16.02.2012 ZDAŁAM EGZAMIN ZA DRUGIM RAZEM POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY WYBIERAJĄ SIĘ NA PRAWKO P.GRZEGORZ GWARANCJA ZDANIA
Brawo !!
19 Luty 2012 o 22:40
Grzesiu jest naprawde profesjonalnym i cierpliwym instruktorem :) Każda godzina spędzona za kierownicą sprawiała ze nabierałem pewności i wiedzy podczas jazdy. Uważam, że każda osoba wybierająca szkołe jazdy powinna kierować sie właśnie tutaj.P.S Egzamin zdany za 1 podejściem :) Polecam gorąco ;D
Beata
14 Luty 2012 o 18:22
Dziś jak śpiewa Aretha Franklin mój „Happy Happy Day” – egzamin zakończony wynikiem pozytywnym :D Chcę bardzo, bardzo gorąco podziękować Grzegorzowi za godziny cierpliwości, wyrozumiałości oraz intensywnej nauki rozważnej i bezpiecznej jazdy. Mimo że kurs kończyłam w innym ośrodku, wszystkiego, co umiem (począwszy od najprostszych manewrów), nauczyłam się w OSK MOBILEK. Wiele dobrych słów o ośrodku napisano w komentarzach, zatem nie będę ich powtarzać, aczkolwiek w pełni się z nimi zgadzam. Doceniam rzetelną pracę instruktora i zaangażowanie, z jakim podchodzi do wykonywanych obowiązków. Zwracanie uwagi na każdy błąd, cierpliwe tłumaczenie z czego on wynika i jak go poprawić, a potem ćwiczenie do upadłego (czyli do skutku), zmuszanie do MYŚLENIA na drodze i podkreślanie, że zdanie egzaminu na prawo jazdy jest celem pośrednim, bo celem głównym i ostatecznym jest przygotowanie do bezpiecznej, rozsądnej i dynamicznej jazdy. Za wszystko jeszcze raz serdecznie dziękuję, lepszego instruktora nie mogłabym sobie wymarzyć:)
Arek
13 Luty 2012 o 10:27
WItam wszystkich i pozdrawiam Pana Mirka. Instruktor ten posiada wszelakie umiejetnosci i ma bardzo dobre podejscie do kursantów,i wykonywanego przez siebie zawodu. Potrafi psychologicznie ocenic i wyeliminowac stresy kursanta co przekłada sie na dobrą współprace miedzy kursantem a instruktorem. Swoja nauke zacząłem z Panem Mirkiem po paru lekcjach z innym instruktorem, juz na pierwszych godzinach udało nam sie wyeliminowac podstawowy błąd jakim u mnie było ruszanie, czego nie udało sie opanowac przy odbywaniu nauki z szefem mobilka. Cóż to chyba podejscie tego instruktora sprawiło że efekty pojawiły sie na samym początku, i przez cały czas trwania nauki było bezstresowo zabawnie no i oczywiście efektywnie, nie trzeba było drążyć tego samego tematu przez nie wiem ile godzin, na dwóch godzinach jazd potrafiliśmy przerobić wszystko co było zaplanowanie i dużo ponad plan, Polecam tego pana z uwagi na to że ucząc sie jezdzic pod jego okiem przedewszystkim, nie bedziecie czuć się skrempowani i pod presja. Pan ten nie ingeruje w jazde wykonywaną przez kursanta jeśli nie ma takiej potrzeby i nie zagraża to bezpieczeństwu, bo w końcu to kursant sie uczy, i ma prawo czegos nie wiedzieć i może zrobić coś żle, bo przyszedł sie nauczyć PRAWDA?!!! Instruktor Mirek jest miłym i zabawnym facetem napewno nikt nie bedzie sie nudził. Można by napisać dużo wiecej pozytywnych ocen pod imieniem Mirek, ale po co?? po prostu jak zaczynacie nuke w MOBILKU walcie po nauke do instruktora Mirka a napewno nie bedziecie żałować, gość jest mistrzem w swoim fachu, i nie ma co sie licytować kto w Mobilku uczy najlepiej Polecam i pozdrawiam.
Agness
09 Luty 2012 o 00:11
Skoro czytacie te komentarze to znaczy że szukacie szkoły do której chcielibyście się zapisać i mam nadzieję że rozsądek weźmie tutaj górę i zadzwonicie się zapisać właśnie tutaj do OSK MOBILEK.Skończyłam dziś jazdy i celowo piszę komentarz przed egzaminem ponieważ w przypadku tej szkoły tylko na podstawie wyniku egzaminu nie można jej oceniać.Dlaczego?Bo nikt na egzaminie nie włączy za Was kierunkowskazu i nie będzie patrzeć na znaki.Ja oceniam tą szkołę na podstawie tego czego nauczyli mnie Justyna i Grzesiek.Zacznę od części prowadzonej przez damską część tej "perfecto" szkoły czyli teorii.Zajęcia prowadzone w małych grupach,w świetnej atmosferze.Rzeczowe omawianie wszystkich sytuacji i manewrów na drogach,znaków i przepisów.Po prostu nie ma opcji żeby ktoś po teorii czegoś nie rozumiał.I tutaj Justynko wielkie dzięki.Teraz część praktyczna prowadzona przez człowieka o stalowych nerwach-Grześka.To człowiek,który z powołania uczy jeździć.I da się to odczuć w każdej minucie jazd.Nauczy Was jeździć bardzo dobrze technicznie.Zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły,tłumaczy wszystko dziesiątki razy,pokazuje sytuacje w jakich możecie się znaleźć,wyłapuje i koryguje każdy najmniejszy błąd,pobudza szare komórki i uczy myślenia na drogach.Atmosfera podczas jazd-na luzie,zero stresów,jakby się jeździło z kimś kogo się zna od lat.Po prostu 1000% profesjonalizmu.Grzesiu -bardzo bardzo Ci dziękuję z całego serduszka za cierpliwość,wyrozumiałość,mobilizację i świetnie spędzony czas. Ludziska nie zastanawiajcie się tylko dzwońcie i umawiajcie się na jazdy bo nie znajdziecie lepszej szkoły jeśli naprawdę chcecie się nauczyć jeździć mądrze i dobrze.Na razie tyle ode mnie.
ANIA
08 Luty 2012 o 18:42
Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas i solidne przygotowanie do egzaminu, który zakończyłam wynikiem pozytywnym! Sam egzaminator przyznał, że instruktor bardzo dobrze przygotował mnie pod względem technicznym - to chyba najlepsza rekomendacja :-) Życzę wszystkim kandydatom na kierowców powodzenia na egzaminach PJ, a Grzegorzowi samych sukcesów ;-) POZDRAWIAM I GORĄCO POLECAM KURS W OSK MOBILEK!
Dawid Nowakowski
04 Luty 2012 o 14:50
Co tu dużo pisać? Szkoły Grzegorza nie trzeba reklamować… Z całą odpowiedzialnością polecam ją tym wszystkim, którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów!:)
Monika Białoń
02 Luty 2012 o 17:38
Grzesiek - najwspanialszy Instruktor na świecie! Wszystkim gorąco polecam. Wszystko na spokojnie potrafi wytłumaczyć i w ogóle się nie denerwuje. Z Nim nauka jazdy to czysta przyjemność. Mobilek jest najlepszy!
Marek
09 Styczeń 2012 o 11:45
egzamin zdany za pierwszym razem :) oczywiście jest tu duża zasługa Grześka, który na prawdę jest świetnym nauczycielem. Ośrodek godny polecenia, jeszcze raz dzięki Grzesiek! :)
BASIA
20 Grudzień 2011 o 20:19
SZkoła godna polecenia ... polecam i bede polecac,co tu dużo pisac własciwa osoba na wlasciwym stanowisku a o kim mowa o Grzesku . JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIEKI...
Ala Jabłońska
19 Grudzień 2011 o 21:48
Polecam OSK Mobilek. Grzegorz jest najlepszym instruktorem pod słońcem! Ma anielską cierpliwość i wszystko na spokojnie wytłumaczy. Podczas jazd jest miła atmosfera, wszystko na luzie, bez zbędnego stresu. W OSK Mobilek uczy się myślenia podczas jazdy. Bardzo się cieszę że tu trafiłam, polecam tą szkołę wszystkim! :)
Tomasz Chromicz
07 Grudzień 2011 o 16:38
Co tu dużo mówić. Egzamin zdany za 1 razem :) A wszystko dzięki Grześkowi. Naprawde wspaniały nauczyciel, Wytłumaczy wszystko dokładnie, widać że zależy mu na tym abyś zdał, nie jak inne ośrodki szkolenia żeby tylko kase dać. Wszystkie jazdy w luźnej i śmiesznej atmosferze. Naprawde warto !! Dzięki Grzechu za te fajne, śmieszne i miłe spędzone 30 godzin :)
Edyta
30 Listopad 2011 o 19:54
Bardzo polecam OSK Mobilek! Jeździłam z Panem Grzegorzem, który nie tylko jest cierpliwy ale co najważniejsze jest bardzo dobrym obserwatorem i wie jak wytłumaczyć kursantowi przyczynę popełnianych błędów.
Ada Pękala
28 Listopad 2011 o 18:26
Zajęcia teoretyczne prowadzone były w małych grupach, co znacznie ułatwiało naukę. Grzegorz jest świetnym nauczycielem, dokładnie wytłumaczył mi, jak wykonywać wszystkie manewry. Poza tym, nauczył mnie myślenia na drodze, a to okazało się być bardzo ważne. Te 30 godzin jazd minęło bardzo szybko, może dlatego, że spędzone były w przemiłym towarzystwie :). Egzamin zdany, a Mobilka jak najbardziej polecam :)
Katarzyna Maślińska
25 Listopad 2011 o 13:03
Z Grześkiem jeździło mi się świetnie! Profesjonalnie - zawsze zwraca uwagę na to co robisz źle, koryguje od razu Twoje błędy i pobudza do działania Twój mózg! - Nie uczysz się jazdy na pamięć. Przyjemnie - bez stresu, w miłej atmosferze, nikt na Ciebie nie warczy a dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Grzegorz jest zawsze spokojny i bardzo cierpliwy. Mogłam liczyć na wszelką pomoc związaną z egzaminem. Nigdy nie było z niczym problemu, zawsze wszystko na luzie i z uśmiechem! Bardzo gorąco polecam! Ja nie żałuję, że trafiłam do niego:)
Dorota Dąbkowska
21 Listopad 2011 o 12:17
Do ośrodka szkolenia kierowców ”Mobilek” trafiłam przypadkowo , lecz nie żałuję. Ponieważ Grzegorz jako jedyny potrafił przekazać mi wartościową wiedzę na temat mądrego myślenia na drodze. Dzień przed trzecim egzaminem chciałam powtórzy łuk oraz manewry dlatego wykupiłam dwie godziny jazd dodatkowych . Myślałam że jestem przygotowana perfekcyjnie na egzamin ponieważ wcześniej uczyłam się w pięciu różnych ośrodkach szkolenia kierowców, a liczba przejechanych godzin, miałam aż ponad 50. Ale po 5 minutach dowiedziałam się od Grzegorza, że pieniądze które wydałam w innych ośrodkach wywaliłam „w błoto”. Bo najprostsze manewry wykonywałam źle, a o niektórych dowiedziałam się po raz pierwszy. A co jest w tym najśmieszniejsze, że Grzegorz jako pierwszy pokazał mi jak prawidłowo mam ustawić lusterka w samochodzie. Wtedy egzaminu nie udało mi się zdać, ale wiedziałam że wykupię 15 godzin jazd dodatkowych w ośrodku szkolenia kierowców „Mobilek”. (Dodatkowo dostałam 2 godziny gratis.) Na samym początku było ciężko , ponieważ uczyłam się wszystkiego od nowa… parkowania, zawracania itp. Itd. W niektórych momentach chciałam się podać ,ale po rozmowie z instruktorem doszłam do wniosku że dam radę i nie podam się !! Po tych 17 godzin w piątek nadszedł czas egzaminu, który okazał się tylko formalnością. Ponieważ wiedziałam, jak prowadzić samochód mądrze oraz na co mam zwracać uwagę podczas egzaminu. I dodatkowo żadna komenda od egzaminatora nie wywołała u mnie czarnej pustki w głowie, nawet parkowanie, które zrobiłam bez błędnie. A po 30 minutach usłyszałam od egzaminatora … wynik pozytywny oraz że jazda była wykonana płynnie , dynamicznie, a wszystkie manewry zostały wykonane prawidłowo bez żadnych trudności oraz żeby każda osoba przystępująca do egzaminu na prawo jazdy jeździ tak jak ja. To by każdy zdał bez problemu. Więc polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców ”Mobilek”. Bo naprawdę warto :)
Karolina Gonet
20 Listopad 2011 o 20:40
Bardzo polecam kurs w OSK Mobilek :) Zdałam za pierwszym razem, bez żadnych problemów! Pan Grzegorz uczy bardzo profesjonalnie, ma indywidualne podejście do kursanta, a jazdy nigdy nie jest ani nudno, ani sztywno. Cieszę się, że wybrałam tą szkołę jazdy, ceny przystępne, podejście do kursanta po prostu SUPER, a przystępując do egzaminu nie musiałam się niczego obawiać! - jeździłam po tych samych trasach co z panem Grzegorzem i wszystko poszło jak po maśle :-))) SZCZERZE POLECAM! :* dziękuję i pozdrawiam :*
Adam Krawiec
16 Listopad 2011 o 09:25
szczerze polecam! instruktor bardzo sympatyczny, cierpliwy, jednak potrafiący zmobilizować kiedy trzeba. Jazdy odbywały się w przyjemnej atmosferze, bezstresowej, wypełnionej żartami. Co chyba najważniejsze, Instruktor uczy jeździć, dzięki czemu kursanci szybko zdają egzaminy, a pierwszy wyjazd na miasto wydaje się być mniej stresujący. Brak problemów z umawianiem się, podobało mi się podejście Instruktora do kursanta, indywidualne, długie godziny spędzone na tłumaczeniu parkowania prostopadłego i równoległego, trochę krzyków, ale w końcu opanowałem :) Teraz chwila oczekiwania na egzamin i ciekawe kiedy zdam... Dziękuję za wszystko i powodzenia!
Krystian Machała
12 Listopad 2011 o 16:36
Polecam szkołę jazdy Mobilek ,ponieważ nauka jest łatwa, szybka w dobrej atmosferze instruktor drobiazgowy , skrupulatny jasno tłumaczący wszystkie zdarzenia. Żadnych problemów nie było przy ustalaniu godzin nauki , wszystko organizowane pod ucznia . polecam tą szkołę ponieważ nie było problemu z jazdami a do tego zdałem za pierwszym razem bez żadnych problemów.
Sandra Makowska
10 Listopad 2011 o 18:53
Jeżeli chcesz się nauczyć racjonalnego myślenia podczas jazdy a nie tylko "dobrze jeździć " zdecydowanie polecam. Po całym dniu pracy - instruktor Grzegorz sprawi , że Twoje szare komórki zaczną pracować ;-) 5 egzaminów , 5 instruktorów a ostatni instr. GRZEGORZ dopiero trafiony ,po paru dodatkowych jazdach - zdany egzamin i to bezstresowo . Polecam tym , którzy chcą zaoszczędzić pieniądze , nerwy i oczywiście swój czas:-)
Martyna Jarecka
09 Listopad 2011 o 09:21
Zdanie za pierwszym razem, przeżycie niesamowite :):) a to wszystko dzięki profesjonalnemu instruktorowi który naprawde potrafi nauczyć, wszystko w miłej i bez stresowej atmosferze ;-) Dziękuje Grzegorz :-) polecam wszystkim OSK MOBILEK ;-)
Klaudia Drapacz
09 Listopad 2011 o 18:12
Serdecznie polecam szkołę jazdy " Mobilek". Teoria przeprowadzona na wysokim poziomie i w bardzo miłej atmosferze. Jazdy z Grzegorzem to sama przyjemność. wszystko dokładnie tłumaczy, wskazuje błędy przy czym zachowuje stoicki spokój. Na egzaminie nic was nie zaskoczy!
Agnieszka Mizera
29 Październik 2011 o 13:19
Co tu dużo mówić... dziękuję Grzegorzowi przede wszystkim za anielską cierpliwość i profesjonalne podejście do swojej pracy. Gdyby nie Mobilek pewnie nigdy nie zdałabym egzaminu, POLECAM wszystkim, którzy myślą, że nie nauczą się jeździć!!! Ta szkoła i świetna technika nauki jazdy, którą Grzegorz stosuje udowadnia, że jest inaczej. POZDRAWIAM :)
Daria Kruczkowska
25 Październik 2011 o 19:51
Polecam! :) Mile spędzony czas i nauka w jednym. Bardzo zabawny instruktor Grzesiek :D Można się pośmiać na jazdach. A co najważniejsze, potrafi wiele nauczyć i nie krzyczy. Jeśli chce się zdać za pierwszym, lub drugim razem to najlepiej iść do Mobilka :)
Marlena Kamińska
27 Wrzesień 2011 o 22:12
Bardzo fajny instruktor, wszystkie zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, zorganizowane pod ucznia. Profesjonalna nauka jazdy, żadnych stresów, polecam :) Jestem zadowolona z kursu jak i ze zdanego za pierwszym razem egzaminu ;)
Joanna Kopyto
21 Wrzesień 2011 o 17:01
Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Instruktor Grzegorz cierpliwy, wesoły, do każdego podchodzi indywidualnie. Uczy dynamicznej /cały czas to podkreśla/ i bezpiecznej jazdy samochodem, w moim przypadku od podstaw... Egzamin zdałam za 3 razem ale to były tylko i wyłącznie moje błędy, gapiostwo i stres. Teraz już jeżdżę sobie swoim autkiem, podobno całkiem nieźle, dzięki Grzegorzowi. Dzięki. Polecam nie szukajcie gdzie indziej, szkoda czasu.
Iwona Ściuk
19 Wrzesień 2011 o 13:58
Nauka jazdy prowadzona przez instruktora Grzegorza to prawdziwa przyjemność.Grzegorz to profesjonalista ,wspaniały człowiek i nauczyciel.Każdy kursant traktowany jest indywidualnie,a Grzegorz cechuje się nadzwyczajną wprost cierpliwością i oddaniem swoim uczniom.Polecam Mobilka-najlepszą,najefektywniejszą i najsolidniejszą szkołę jazdy,jednocześnie dziękując za całą przekazaną mi wiedzę i pasję.
Barbara Nowak
19 Wrzesień 2011 o 16:12
Zdałam za pierwszym razem bez problemu. Instruktor przemiły, wszystko tłumaczy bardzo przystępnie i zrozumiale dla każdego. Jestem super zadowolona. Kurs zrobiony szybko skutecznie i niedrogo. Mogę tylko szczerze polecić :)
Patryk Drożdż
13 Wrzesień 2011 o 13:37
Zdany i to za pierwszym podejściem na Rybniku. Jazdy to sama przyjemność w miłym towarzystwie ;] instruktor opanowany i zna się na rzeczy . Jeżeli chcesz zdać za pierwszym razem polecam gorąco!!!
Joanna Kamińska
31 Sierpień 2011 o 15:31
Szczerze uczyłam się jeździć gdzieś indziej, niestety nie napisze, gdzie bo nie będę oczerniać tutaj nikogo. Lecz dzięki temu mogę porównać dwie działalności. Pan Grzegorz jest bardzo spokojny podczas jazdy, co nie oznacza nie nie zwróci uwagi na błędy. Jeżeli się w czymś pomylisz znajdzie chwilę czasu by przypomnieć i skorygować błąd. W poprzedniej placówce uczyła mnie osoba nie mająca cierpliwości, przez co wiem jak bardzo jest ona ważna. Pan Grzegorz potrafi zwrócić i wychwycić każdy brak w uczeniu. Na zakończenie mogę dodać, że nie jeździłam 4 miesiące. Wykupiłam 3 godziny jazdy w Mobilku. Wyjeździłam swoje godzinki poszłam na egzamin i ZDAŁAM. Na prawdę polecam.
Paweł Noras
18 Sierpień 2011 o 12:36
Jak najbardziej polecam OSK MOBILEK :) Instruktor Grzegorz wszystko dokładnie tłumaczy i jest bardzo cierpliwy , wiele wskazówek przydało mi się na egzaminie . Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem :)
Szymon Czerwiński
08 Sierpień 2011 o 16:26
Bardzo polecam, nauczyciel z powołania bardzo cierpliwy, zna się na rzeczy :) Rewelacyjny przeprowadzony kurs. Egzamin zdany za pierwszym podejściem :)
Krysia Brzozowska
05 Sierpień 2011 o 15:33
Bardzo gorąco polecam. Kurs przebiega w miłej atmosferze. Zero stresu na jazdach i 100% cierpliwosci instruktora ;). Satysfacja gwarantowana :)
Bożena Hajduga
03 Sierpień 2011 o 12:44
Niełatwo jest zacząć naukę jazdy autkiem będąc w średnim wieku. Jeśli jesteś osobą po 40-ce i szukasz odpowiedniego instruktora dla siebie - to lepiej nie mogłeś wybrać. Do Pana Grzegorza trafiłam po jazdach z innymi instruktorami (szkoda, że tak późno). Dlatego mogę go naprawdę GORĄCO POLECIĆ. Spokój, wyrozumiałość, solidność , a przede wszystkim profesjonalizm. Nie zabrakło przy tym poczucia humoru i odpowiedniego podejścia do "wcześniej urodzonych". Dziękuję za cierpliwość i za Pana obecność na egzaminie, która dodała mi odwagi. Pozdrawiam i życzę Panu i żonie dalszych sukcesów.
Grzegorz Aleksiejew
28 Lipiec 2011 o 12:13
wprawdzie przejechałem niewiele godzin z instruktorem Grzegorzem aczkolwiek stwierdzam fakt iż miał on kolosalny wpływ na zdanie egzaminu także polecam MOBILKA wszystkim tym którzy prawo jazdy chcą zdać a nie tylko robić! :)
Patryk Drożdż
27 Lipiec 2011 o 19:54
Teoria wyjaśniona szybko i przyjemnie jazdy to sama przyjemność! jeżeli chcesz się nauczyć w miłej atmosferze polecam!
Agnieszka Janica
27 Lipiec 2011 o 21:02
Mila atmosfera, cenne wskazowki. Rowniez polecam :-)
Jakub Otawa
27 Lipiec 2011 o 21:11
Idealna szkoła. Zajęcia teoretyczne odbyły się szybko i bardzo porządnie, dużo się z nich wynosi. Jazdy to sama przyjemność, atmosfera miła i nie raz bywało śmiesznie. W sumie to szkoda że to już za mną ;) Najważniejsze jest to, że Grzegorz naprawdę potrafi uczyć i na egzaminie nic cię nie zaskoczy. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Lepiej trafić nie mogłem :) Gorąco polecam, inne osk mogą się schować :)
Monika Gołosz
16 Czerwiec 2011 o 15:44
Bardzo solidna szkoła. Rzetelny i umiejący nauczyć instruktor , spokojny i opanowany. Cena najniższa na rynku , wszystkie materiały ,extra godziny za polecenia innej osoby. Jazdy zawsze trwają tyle ile powinny . Instruktor odwoził mnie do domu i po mnie przyjeżdżał nigdy nie było spóżnień czy innych tego typu wpadek. Zdałam za drugim razem. Autka nowe . Co jeszcze mogę napisać. Z całego serca polecam Mobilka
Ewa Mrozek
15 Czerwiec 2011 o 14:03
Instruktor bardzo opanowany i cierpliwy, ale konkretny a przede wszystkim nadający się do pracy z ludźmi. Przekazał mi całą swoją wiedzę co wykorzystałam na egzaminie i dlatego zdałam za pierwszym razem!!!!Gorąco polecam "Mobilka" wszystkim którzy chcą zostać dobrymi kierowcami, gdyż Grzegorz nie tylko uczy jeżdżenia ale również myślenia na drodze !!!!Każdy kto ceni profesjonalizm powinien zapisać się właśnie do tej szkoły jazdy!!!!Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wszystko czego mnie nauczyłeś!!!
Lukasz Mizera
28 Kwiecień 2011 o 13:53
Witam miałem okazje chodzić do ośrodka ORLIK-nie mówię że to zła szkoła jazdy ale jak się później okazało trafiłem na bardzo kiepska instruktorkę gdy Grzegorz mnie przejmował do swojego ośrodka okazało się ze wogóle nie potrafię podstawowych rzeczy Bogu dziękuje ze Grzegorz mnie przeją i nauczył mnie wszystkiego .. tylko dzięki niemu bodajrze w 18 godz. nauczył mnie wszystkiego zdałem za 1 razem za co chylę czoła... Grzegorz zabrał mnie w te same miejsca .....gdzie jak się puźniej okazało zabrał mnie egzaminator walcie do Grzegorza drzwiami i oknami :) wielkie dzięki Grzegorz ratuj wszystkich takich kursantów jak ja ! P.s. pozdrowienia z Jaśkowic :)
dawid grucki
28 Kwiecień 2011 o 16:12
zdałe za 1 razem serdecznie polecam ten ośrodek :)
ANNA BIALIK
26 Kwiecień 2011 o 15:42
Wiat serdecznie to prawda Grzegorz ma cierpliwośc anielską,jest uśmiechniety,daje cenne rady i wprowadza bardzo miłą atmosfere. Co prawda zdałam dopiero za trzecim razem ale to dlatego że uczyłam się u innego instruktora jak tylko gzrzegorz mnie wzioł pod swoje skrzydła to sie udało, ba nawet był przy mnie jak robiłam łuk na egzaminie jest naprawde oddany swoim kursantom,ciesze się że jest taka osoba jak grzegorz. DLATEGO POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM MOBILKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patrycja Stachnik
26 Marzec 2011 o 16:34
Grzegorz to profesjonalny instruktor. Potrafi wszystko rewelacyjnie wytłumaczyc,udziela bardzo przydatnych i cennych wskazówek dzięki,którym mój egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym. Ponad to jest miły,zawsze uśmiechnięty i bardzo cierpliwy;-) Polecam!!!
Ewa Dudzic
01 Marzec 2011 o 15:12
Każdy kursant potrzebuje indywidualnego podejścia, szczególnie gdy chodzi o naukę jazdy :) Ważne jest, żeby atmosfera podczas jazd była przyjazna w trakcie tych pierwszych, często niełatwych zmagań z samochodem. Dla mnie liczy się również wsparcie osoby siedzącej obok, dobre słowo w chwilach stresujących, profesjonalne wskazówki i sympatyczne podejście do kursanta- taki jest właśnie Grzegorz :)! Kurs, który miałam okazje ukończyć (co prawda zdałam za drugim razem, ale pierwsze oblanie to tylko i wyłacznie wynik mojego zagapienia a nie braku wiedzy i umiejętności ;)był nie tylko okazją do zdobycia umiejętności kierowcy, ale również pozostawił wiele miłych wspomnień!
Szymon Poloczek
26 Luty 2011 o 13:11
Rewelacyjnie przeprowadzony kurs - kameralne wykłady, na których w przyjemny sposób i w krótkim czasie można poznać teorie. Jazdy dostosowane do indywidualnych predyspozycji, zwracanie uwagi na szczegóły, co owocuje na egzaminie. Poza tym świetna atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Tak jak wyżej - egzamin zdany za pierwszym podejściem ;)
Michał Gruchel
16 Luty 2011 o 17:50
Dziś miałem egzamin, który zakończył się wynikiem POZYTYWNYM, a to tylko z tego powodu, że trafiłem do profesjonalisty. Bardzo dobra szkoła :-) Prowadzona z pasją ;-) Uczy jeżdżenia i MYŚLENIA na drodze. Dziękuje Grzegorzowi za profesjonalizm , sssuper podejście i wsparcie :-) Polecam wszystkim !!! Pozdrawiam Serdecznie
Wiola Maksys
23 Styczeń 2011 o 19:50
Co tu dużo pisać, szkoła i instruktor godny polecenia :)nauczyciel z powołania, cierpliwy, zna się na rzeczy, do każdego kursanta podchodzi indywidualnie :)
Barbara Michalska
10 Styczeń 2011 o 19:11
Jeżeli chcecie zdać egzamin za pierwszym razem i nauczyć się dobrze jeździć -> bardzo gorąco polecam tą szkołę jazdy! Grzegorz Kalisz to najlepszy instruktor! Z anielską cierpliwością i złotym sercem, które całe wkłada by jak najlepiej nauczyć jeździć swoich kursantów. Mam porównanie do innej szkoły jazdy gdzie nic się nie nauczyłam -> Scarlett omijajcie tą szkołę z daleka!
Ania Palacz
04 Styczeń 2011 o 17:43
Również bardzo polecam. Dodam że instruktor w czasie kursu nie załatwia swoich spraw na mieście (co zdarza się innym) tylko wykorzystuje cały czas na efektywną nauke. Bardzo spokojny, cierpliwy. A najleprzym potwierdzeniem skuteczności jest moje prawo jazdy którego jestem szczęśliwą posiadaczką ;)
Karolina Kalinowska
29 Grudzień 2010 o 20:11
W życiu nie przypuszczałam że będę miała prawko (dla mnie jeżdżenie autem to była „czarna magia”) … potrzebowałam instruktora z anielską cierpliwością i znalałam takiego. Wszystkim szukającym dobrej szkoły jazdy z całego serca polecam Mobilka. Jest to szkoła dla tych, którzy chcą się nauczyć jeździć i zdać egzamin za 1 razem :)Mobilek zapewnia profesjonalne podejście do kursanta, fantastyczną atmosferę i mnóstwo uśmiechu... Polcam wszystkim... zapisuje się a za 3 m-ce na pewno zgłosicie się po odbiór prawka :)
Mirek Walczak
29 Grudzień 2010 o 22:31
SZYBKI I EFEKTOWNY KURS = ZDANY EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM :):) POLECAM SERDECZNIE
Paweł Krzyżowski
28 Grudzień 2010 o 16:17
Miła atmosfera w czasie jazd, teoria wytłumaczona w krótkim czasie, w przystępny sposób, który nie pozwalał się nudzić na wykładach. Jeżeli chcesz zdać za 1 razem to jak najbardziej polecam ;)
Agnieszka Gwara
10 Grudzień 2010 o 14:38
Gorąco polecam - instruktor świetny- wszystko super tłumaczy- satysfakcja gwarantowana, zdałam z apierwszym razem polecam :):):):)